• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Ontdek de stijlvolle wereld van Lorenzo Masiero

07-09-2023
Lorenzo Masiero laarzen brengen tijdloze elegantie, stijl en zelfvertrouwen, en maken elke stap de moeite waard. Ontdek waarom!

Elke vrouw heeft een paar chique, leren laarzen nodig. Iedereen weet: het is één keer investeren en dan kan je er jarenlang mee doen. De laarzen van Lorenzo Masiero zijn de ideale optie hiervoor. Lorenzo Masiero is namelijk gespecialiseerd in de productie van soepele leren dameslaarzen van hoge kwaliteit. De laarzen worden gemaakt van materialen als nappa, daim en stretch leder.

Alle laarzen worden handgemaakt in Italië. Hiervoor gebruiken zij lokale materialen van topkwaliteit. Het merk staat bekend om hun stijl, comfort en hoge kwaliteit van materialen en vakmanschap. Lorenzo Masiero heeft zowel lange laarzen als enkellaarsjes in hun collectie.


Lorenzo Masiero laarzen

De hoge Lorenzo Masiero boots zijn de perfecte basis laarzen in je kast. Deze staan geweldig onder een mooie jurk of rok. De laarzen hebben een lage hakhoogte van 3 centimeter. Daarnaast worden de laarzen in neutrale kleuren aangeboden wat de laarzen zeer draagbaar maakt. Het zijn schoenen waar je de hele dag comfortabel op kunt lopen terwijl je er toch modieus uit ziet. 

 

Hoge laarzen van Lorenzo Masiero

 

De hippe enkellaarsjes van Lorenzo Masiero

De enkellaarzen van Lorenzo Masiero staan juist weer heel erg leuk onder een stoere jeans of een leren legging met een soepel vallende blouse of een leuk colbert. Ze zijn perfect voor een werkdag of voor een leuk diner buiten de deur. De laarzen voelen met hun slanke pasvorm en zacht leder bijna aan als een tweede huid. Een fijner paar laarzen ga je niet vinden!

 

Lorenzo Masiero enkellaarsjes


Kortom, een paar Lorenzo Masiero laarzen zijn een vereiste dit najaar. Want door alle wind, regen en sneeuw is een paar trendy laarzen, die ook nog eens van hoge kwaliteit zijn, perfect. 

Ben je nog niet overtuigt? Twijfel dan niet en kom gezellig onze winkel in Noordwijk bezoeken. Daar helpen wij jou graag verder met het vinden van de perfecte boots voor dit najaar!