• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Sluiten
menu
Mio Tinto F1 sneaker

Mio Tinto F1 sneaker

16-08-2021
Mio Tinto F1 limited edition van de Mio Tinto sneaker Napoli. Bepaal je maat in onze winkel en bestel deze limited edition F1 sneaker van Mio Tinto.

Mio Tinto F1 sneaker

 

Mio Tinto F1 limited edition sneaker Napoli

 

Hoe werkt het?

Uitsluitend te koop in onze winkel in Noordwijk. In onze winkel hebben we alle pasparen op voorraad van maat 39 t/m 47. (deze sneakers vallen enigszins ruim). In de winkel kunnen we de juiste maat bepalen en dan worden deze limited editon sneaker van Mio Tinto speciaal voor jouw gemaakt. Verwachte levertijd ongeveer 1 week.

 

Mio Tinto F1 sneaker limited edtion bij Aad van den Berg schoenen Mio Tinto F1 sneaker limited edtion bij Aad van den Berg schoenen


Mio Tinto Italiaanse schoenen

Onder de vlag van MioTinto vindt u prachtige met de hand gemaakte schoenen van Italiaanse makelij. Elk paar schoenen wordt naar wens in Nederland gefinisht. Daarbij heeft u de keuze uit 6 modellen, 15 maten en 30 standaard kleuren. Deze 30 kleuren kunnen onderling worden gecombineerd. En mocht u iets heel bijzonders willen, dan kan een paar schoenen zelfs speciaal voor u op kleur gemaakt worden. Elk paar wordt tevens voorzien van uw initialen aan de binnenzijde van de schoen en het hand-finish-certificaat. Ultiem vakmanschap binnen een week geleverd.

 

Mio Tinto Italie sneaker limited edtion bij Aad van den Berg schoenen Mio Tinto F1 sneaker limited edtion bij Aad van den Berg schoenen

 

Kies je eigen Mio Tinto schoenen

Na de keuze van model en maat besluit de klant in welke kleur en welke finishing hij zijn schoen wenst te ontvangen. Eenmaal de keuze gemaakt gaat MioTinto's ‘Master-Finisher’ speciaal voor uw aan de slag en finisht de schoenen volledig met de hand in de door uw gewenste kleur. Een Italiaanse professie welke met liefde is overgedragen om u de persoonlijke wensen van uw klant te laten realiseren.

De schoenen van MioTinto

Alle MioTinto schoenen worden volledig met de hand gemaakt in één van de weinige overgebleven ambachtelijke schoenfabrieken in Italië. Voor de productie maakt men enkel en alleen gebruik van de mooiste materialen: voor het buitenleer en de voering wordt gebruik gemaakt van prachtige soft-vitello’s. De vitello binnenzool heeft een polstering wat het loopcomfort ten goede komt.
De Dressed lijn is voorzien van een dikke lederen buitenzool. De volledig leren buitenzool van onze casual lijn is voorzien van een natuur rubberen slijtzool, en ook de hakken zijn voorzien van kwalitatief hoogstaand rubber. Alle schoenen zijn ‘Blake’ vervaardigd, wat inhoudt dat de buitenzool volledig is doorgestikt op de schacht van de schoen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van in pek gedompeld draad, wat er voor zorgt dat het stikdraad geen vocht opneemt en de voet droog blijft. MioTinto is 100% Italiaans vakwerk, gemaakt voor en door liefhebbers van pure perfectie.
Naast schoenen biedt MioTinto uiteraard ook een volledig bijpassende riem aan. De riem word gelijktijdig met de schoenen gefinisht waardoor de perfecte match ontstaat. De 35 millimeter riem is te bestellen in 80 t/m 130 centimeter taille omtrek. Om uw schoenen optimaal te verzorgen heeft u tevens de mogelijkheid om de speciale hand-finished crème te bestellen. Dit maakt het onderhouden van uw hand-gefinishte schoenen extreem eenvoudig.