• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Kop en Staart wordt MadOre

01-07-2022
Ilse Horck, oprichter en eigenaresse  van schoenenmerk Kop en Staart, heeft besloten met Kop en Staart verder te gaan onder de naam MadOre.

Ilse Horck, oprichter en eigenaresse  van schoenenmerk Kop en Staart, heeft besloten met Kop en Staart verder te gaan onder de naam MadOre. De filosofie is gebleven, bepaalde accenten in het assortiment zijn aangepast.

MadOre pumps

MadOre

Nog steeds worden de schoenen van MadOre handgemaakt en ontworpen om lang mee te gaan. Mooi en kwalitatief leer wordt gebruikt om de modische schoenen van MadOre op elk moment van de dag te kunnen dragen. Een tijdloos design en een onberispelijke afwerking dienen er voor te zorgen dat het jouw favoriete schoenen worden en je ze met trots draagt. Net als bij Kop en Staart kenmerken de schoenen van MadOre zich door kwaliteit,  eenvoud én een bijzonder ontwerp. De ontwerpen zijn goed doordacht, hebben sterke vormen en subtiele details.

Het assortiment van MadOre bestaat uit pumps en sneakers van werkelijk onderscheidende ontwerpen. Fris, nieuw en vooral bijzonder. De sneakers zijn ontworpen voor vrouwen die midden in het leven staan, op zoek zijn naar rust en eenvoud maar ook avontuurlijk zijn aangelegd. De sneakers en pumps kan je makkelijk combineren met de outfits in je kledingkast en zullen al snel je favoriete schoenen zijn!

 

Ilse Horck van MadOre

 

Kop en Staart

Bij Aad van den Berg modeschoenen verkopen we de laatste modellen uit de 2022 collectie van Kop en Staart die bestaat uit prachtige pumps en enkellaarsjes die inmiddels al echte klassiekers zijn. Tijdloos maar ook heerlijk dragend.

 

MadOre pumps MadOre pumps