• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf ā‚¬ 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Sparen voor onze klantencheque

25-02-2020
Spaart u al voor onze klantencheque? Wist u al dat u voor een leuke schoenencheque kunt sparen in onze winkel? Bij aankoop van artikelen tegen de reguliere prijs kunt u sparen voor een klantencheque en bij aanvang van ieder nieuw seizoen worden onze klantencheques weer verstuurd! Zo heeft u tevens de eerste keuze uit onze nieuwe collecties.

klanten cheques spaarsysteem klant bonus

 

 

Spaart u al voor onze klantencheque?

Wist u al dat u voor een leuke schoenencheque kunt sparen in onze winkel? Bij aankoop van artikelen tegen de reguliere prijs kunt u sparen voor een klantencheque en bij aanvang van ieder nieuw seizoen worden onze klantencheques weer verstuurd! Zo heeft u tevens de eerste keuze uit onze nieuwe collecties.

 

Waarom een spaarsysteem?

Wij waarderen het dat u voor ons kiest en naar onze winkel komt in Noordwijk aan Zee. Daarom willen wij dat belonen met ons spaarsysteem. Op deze manier kan iedereen in aanmerking komen voor onze klantencheque. Door aankopen bij ons in de winkel te doen, tegen de normale prijs, kunt u meesparen voor een leuke schoenencheque. Hoe werkt dat?

 

Hoe werkt ons spaarsysteem?

Als u bij ons in de winkel artikelen koopt tegen de normale prijs, spaart u voor iedere € 12,50 een punt. Dus niet in combinatie met andere actie’s, afprijzingen of diensten zoals reparatie. Twee maal per jaar, in maart en september, kijken wij in ons systeem wie er 40 punten of meer heeft gespaard.  Dan maken wij automatisch een klantencheque aan en deze wordt per post naar u verzonden. U hoeft dus zelf niets te doen. Om een indicatie te geven: 40 punt staat voor een waarde van € 25,00. Heeft u meer dan 40 punten gespaard, dan zal het bedrag op de klantencheque ook hoger worden. Wij willen u alle tijd geven om de klantencheque te kunnen gebruiken en daarom is onze klantencheque ruim een half jaar geldig. Bewaar onze klantencheque zorgvuldig! Want zonder de unieke code op de klantencheque kunnen wij deze cheque niet met u verrekenen en dat zou jammer zijn.

 

Wat gebeurd er met mijn spaarpunten?

De niet uitgekeerde spaarpunten blijven als spaartegoed op uw klantenkaart staan voor een volgende keer. U raakt dus geen punten kwijt. Het aantal punten staat op iedere kassabon vermeld, zodat u zelf kan zien hoever u bent met sparen.

 

Privilege pas Aad van den Berg Modeschoenen

 

Heeft u een pasje nodig?

In het verleden was het gebruikelijk om een pasje uit te geven. Maar tegenwoordig met alle automatisering is dat niet meer noodzakelijk. U kunt zich in de winkel registeren en aan de hand van uw postcode huisnummer kunnen we de punten aan uw gegevens koppelen. Dus geen gedoe met pasjes in uw portomonnee.

 

Kan ik mijn klantencheque ook in de webshop gebruiken?

Wij hebben speciaal voor u als geregistreerde klant in onze winkel een spaarsysteem. Deze is niet geldig in de webshop. Wij willen graag onze klanten belonen, die onze winkel bezoeken. De klantencheques kunnen daarom alleen in onze fysieke winkel in Noordwijk worden verzilverd.

 

Graag verwelkomen wij u in onze winkel!
Het team van Aad van den Berg Modeschoenen