• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Kamo-Gutsu, retro sneakers voor heren

17-03-2023
Ben jij op zoek naar iets unieks voor aan je voeten? Dan moet je de retro sneakers van Kamo-Gutsu zeker eens bekijken. Ontworpen in België, gemaakt in Italië en altijd in frisse kleuren!

Ben jij op zoek naar iets unieks voor aan je voeten? Dan moet je de retro sneakers van Kamo-Gutsu zeker eens bekijken. Dit Belgische schoenenmerk, opgericht in 2014 door The Velvet Factory, produceert prachtige schoenen met een eigenzinnig design. De schoenen worden ontworpen in België en worden gemaakt in Italië. Hiermee weten ze de kwaliteit en originaliteit te van de sneakers combineren.

 

Kamo-Gutsu, originele sneakers die net even anders zijn

Kamo-Gutsu houdt ervan om origineel te zijn. Het merk noemt zichzelf dan ook niet voor niets de 'vrolijke buitenbeentjes' van de schoenenwereld. Met hun designs willen ze zich onderscheiden van de rest en dit lukt ze aardig. Oprichter Freddy Dreesens ontwerpt de schoenen zelf, waarbij hij ondersteund wordt door een Italiaanse producent met veel technische kennis. Het resultaat? Een unieke en stijlvolle sneaker met een vrolijke twist.

komo-gutsu sneakers blauw
 

Handgemaakte sneakers van Italiaanse topkwaliteit

Voor de productie van de Kamo-Gutsu sneakers wordt enkel het beste leer gebruikt. Rund-, buffel- en geitenleer gecombineerd met zacht suède en hoogwaardig textiel. /of technische stoffen. Dit komt uit de regio Marche in Italië, bekend om de ambachtelijke productie van kwaliteitsschoenen. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van een hippe sneaker, maar ook van topkwaliteit.

De sneakers van Kamo-Gutsu worden daarnaast met de hand gemaakt, waardoor elk paar uniek is. Sommige sneakers worden nog nabewerkt met een Stone Wash behandeling of bewerkt met alcohol, om de gebruikte retro look te creëren. Hierdoor krijg je niet alleen een mooie, maar ook een duurzame sneaker.

retro sneakers van komo-gutsu
 


Gek van sneakers?

Ben jij een echte sneakerfanaat en houd je van schoenen met een eigenzinnig karakter? Dan zijn de Kamo-Gutsu sneakers een perfecte keuze. Deze Belgische schoenen zijn een bewuste buitenbeentje in de schoenenwereld en weten zich te onderscheiden met hun unieke design en hoogwaardige kwaliteit. Een paar Kamo-Gutsu sneakers aan je voeten zorgt gegarandeerd voor een vrolijke noot in je outfit.

Als je jouw Kamo-Gutsu sneakers goed verzorgt, gaan ze gegarandeerd lang mee. Het Belgische merk staat namelijk bekend om hun hoge kwaliteit en uitstekende afwerking. Dus, als je op zoek bent naar een paar luxe sneakers met een unieke uitstraling, dan zijn de handgemaakte sneakers van Kamo-Gutsu zeker het overwegen waard.