• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Hippe, stijlvolle en comfortabele pantoffels

29-11-2023
Verwen je voeten met Warmbat's tijdloze schapenwollen pantoffels en geniet van comfort in stijl met het design van Rohde. Ontdek de hippe pantoffel slippers van Tommy Hilfiger.

Warmbat pantoffels

De tijdloze warmte van Warmbat Australië pantoffels


Warmbat Australië staat synoniem voor tijdloze pantoffels die warm, stoer en bovenal comfortabel zijn. De Flurry schapenwol gevoerde slippers, verkrijgbaar in een scala van kleuren, en de trendy Wagga in zwart en Blush, belichamen het vakmanschap en de kernwaarden van Warmbat. Gemaakt van comfortabele, lichtgewicht en duurzame materialen, bieden deze pantoffels van Warmbat een ongeëvenaarde ervaring. De schapenwol, afkomstig uit Australië, is niet alleen zacht en veerkrachtig, maar fungeert ook als een natuurlijke thermostaat voor je voeten, waardoor ze warm blijven zonder oververhit te raken. De holle vezels ademen en absorberen vocht op een natuurlijke wijze, terwijl lanoline zorgt voor natuurlijke hydratatie, waardoor Warmbat pantoffels een ware traktatie zijn voor je voeten, ongeacht het weer.

 

Warmbat pantoffelsWarmbat pantoffels

 

Warmbat pantoffelsWarmbat pantoffels

 

Rohde: Meesterschap in modern comfort voor mannen en vrouwen

Rohde, een toonaangevend pantoffel merk op het gebied van huisschoeisel, onderscheidt zich met zijn moderne en comfortabele pantoffels. Het merk Rohde, dat marktleider is in Europa voor huisschoeisel, biedt met de 7042 mocassin pantoffels en de trendy wollige slipper 618 in zwart en wol-wit een perfecte balans tussen stijl en comfort. Voor mannen zijn er zelfs slippers met een voetbed, waardoor Rohde een go-to merk is voor zowel dames als heren. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een uitstekende pasvorm, bieden de pantoffels van Rohde het gevoel alsof je op wolken loopt. De soepele en zachte materialen, leersoorten en voetbedden zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring in comfortabel huisschoeisel.

 

Rohde pantoffelsRohde pantoffels

 

Rohde pantoffelsRohde pantoffels

 

Hippe tinten van Tommy Hilfiger: Pantoffels met stijl

Pantoffels zijn allang niet meer alleen voorbehouden aan gezellige avonden bij de openhaard; ze kunnen ook hip en trendy zijn. Tommy Hilfiger, een merk dat bekend staat om zijn modieuze ontwerpen, biedt een assortiment aan stijlvolle pantoffels voor vrouwen. Deze hippe pantoffels uitgevoerd in een eigentijdse designs en zijn perfect voor degenen die willen ontspannen zonder concessies te doen aan de look. Of je nu kiest voor de klassieke kleuren of op zoek bent naar een opvallendere tint, Tommy Hilfiger heeft pantoffels die passen bij elke persoonlijke stijl.

 

Tommy Hilfiger pantoffelsTommy Hilfiger pantoffels

 

Aad van den Berg Modeschoenen: Uitgebreide collectie voor vrouwen en mannen

Voor een uitgebreide collectie pantoffels voor zowel vrouwen als mannen ben je bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk aan Zee aan het juiste adres. Met een focus op comfort en stijl biedt Aad van den Berg Modeschoenen een zorgvuldig geselecteerde collectie pantoffels van toonaangevende merken zoals Warmbat Australië, Rohde en Tommy Hilfiger. Ontdek de nieuwste trends in huiselijkheid, of je nu op zoek bent naar de tijdloze warmte van Warmbat, het moderne comfort van Rohde, of de hippe stijlen van Tommy Hilfiger. Bezoek de dames- en herencollecties op de website van Aad van den Berg Modeschoenen en trakteer jezelf op het ultieme comfort voor thuis:

Dames: Pantoffels voor vrouwen

Mannen: Pantoffels voor mannen