• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

HEYDUDE, dé schoen voor de zomer.

26-05-2023
HEYDUDE is de perfecte, multifunctionele zomerschoen geschikt voor wandelen door de natuur, op het strand, in de stad of over de boulevard. Het is een schoen, maar voelt als een slipper.

HEYDUDE is de schoen die past in deze tijd. Multifunctioneel, comfortabel, licht en bovenal heerlijk dragend. Geschikt voor lente en zomer is het een schoen die draagt als een slipper. Wat is het verhaal van HEYDUDE? 

HEYDUDE is ontstaan in 2008, in het prachtige Florence, Italië, toen Alessandro Rosane op zoek ging naar de perfecte combinatie van een moderne schoen met het comfort van een slipper. Met zijn ongeëvenaarde passie en toewijding heeft hij een nieuw tijdperk in lichtgewicht schoeisel ingeluid. Een paar HEYDUDE-schoenen draagt niet alleen de identiteit uit van de drager, maar biedt ook het ultieme comfort en is klaar om samen met jou elk avontuur vol fascinerende ontdekkingen aan te gaan. Het is de ideale vrijetijdsschoen pur sang. Het motto van HEYDUDE luidt dan ook: "Het leven is al ingewikkeld genoeg, HEYDUDE is er om het jou gemakkelijker te maken, te beginnen bij je schoenen."

HEYDUDE schoenen voor heren


Comfort komt op de eerste plaats

HEYDUDE schoenen zijn ontworpen met een wijde pasvorm, waardoor je tenen voldoende ruimte hebben om zich vrij te bewegen. De zachte, uitneembare voetbedden zijn vervaardigd van hoogwaardig memory foam en bekleed met leer, waardoor je een ultiem blotevoetengevoel ervaart bij elke stap die je zet. De gepatenteerde lichtgewicht zolen bieden niet alleen uitstekende grip, maar hebben ook schokdempende eigenschappen. HEYDUDE schoenen hebben een wijde pasvorm waardoor de tenen lekker veel ruimte hebben. De zachte, uitneembare voetbedden zijn gemaakt van memory foam en bekleed met leer voor een maximaal blotevoetengevoel. De gepatenteerde lichtgewicht zolen bieden goede grip en zijn schokdempend. HEYDUDE is de perfecte, multifunctionele zomerschoen geschikt voor wandelen door de natuur, op het strand, in de stad of over de boulevard. Het is een schoen, maar voelt als een slipper.

Waarom kies je voor HEYDUDE? We zetten het even voor je op een rij aan de hand van de onderstaande schoen:


1 - Ultralicht
We hebben de moderne schoen opnieuw ontworpen en gereconstrueerd. Dit hebben we gedaan door alle stijve en harde onnodige onderdelen te vervangen voor lichtgewicht en comfortabele materialen.

2 -Easy-on-systeem
Al onze schoenen zijn ontworpen op basis van het Easy-On-systeem, waarmee je gemakkelijk kunt instappen zonder in te boeten op de juiste ondersteuning voor je voeten.

3 - Flex & Fold technologie
Alle voordelen van een schoen met het gevoel van een slipper. Onze ultralichte voorgevormde buitenzool is geïntegreerd met de eenvoudig uitneembare binnenzool van memory foam. Dit zorgt voor een ultiem dempende, comfortabele en ademende schoen.

4 - Pasvorm én ademend
De wijde pasvorm zorgen voor lekker veel ruimte voor de tenen. Ideaal voor herstel na het sporten, relaxen of tijdens het werk. Door de gebruikte materialen is de schoen ook ademend.

5 - Super comfortabel door de ergonomisch memory foam
De HEYDUDE schoenen ondersteunen de natuurlijke balans in het lichaam. De kern van traagschuim werkt schokabsorberend. HEYDUDE zorgt voor het ultieme blotevoetengevoel.

 

Veelzijdigheid en Stijl

HEYDUDE is niet alleen synoniem met comfort, maar ook met veelzijdigheid. Deze multifunctionele zomerschoenen zijn geschikt voor diverse activiteiten en gelegenheden. Of je nu een wandeling maakt door de prachtige natuur, ontspant op het strand, door de stad struint of flaneert over de boulevard, HEYDUDE-schoenen zijn de perfecte metgezel. De combinatie van stijlvol design en ongeëvenaard comfort maakt dat je deze schoenen met trots kunt dragen, waar je ook gaat.


Ontdek het HEYDUDE gevoel

HEYDUDE-schoenen vertegenwoordigen een levensstijl en een gevoel van vrijheid. Het moment dat je een paar HEYDUDE-schoenen aantrekt, zul je direct het verschil merken. Je voeten zullen je dankbaar zijn voor de ruimte en het comfort dat ze ervaren. Elke stap voelt moeiteloos aan en je kunt volop genieten van het moment, zonder enige belemmering. HEYDUDE-schoenen zijn gemaakt voor avonturiers die het leven omarmen en klaar zijn voor elk nieuw hoofdstuk.

Als je op zoek bent naar de perfecte schoenen die jouw avontuur compleet maken, dan zijn HEYDUDE-schoenen de juiste keuze. Met hun unieke combinatie van comfort, stijl en veelzijdigheid bieden ze een ervaring die je nergens anders zult vinden. Of je nu een ontspannen dag op het strand hebt gepland, een wandeling door de natuur maakt of gewoonweg comfortabele schoenen wilt dragen tijdens je dagelijkse bezigheden, HEYDUDE is er voor jou. Laat HEYDUDE jouw avontuur verrijken en geniet van elke stap die je zet.


Bekijk de HEYDUDE schoenen in ons assortiment:

HEYDUDE Instappers voor heren 
HEYDUDE veterschoenen voor heren
HEYDUDE veterschoenen voor dames
HEYDUDE slippers voor heren.