• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Harris en Magnanni bijzondere schoenen

05-11-2020
Harris en Magnanni voor als je echt van bijzondere en mooie schoenen houdt!

Harris voor als je echt van bijzondere schoenen houdt.

Stuk voor stuk zijn de Harris herenschoenen een kunstwerk op zichzelf. Sinds 1912 maakt Harris op ambachtelijke wijze exclusieve herenschoenen. Deze duurzame en bijzondere schoenen worden handgemaakt in Firenze in Italië met de mooiste materialen en uitsluitend met de beste leersoorten. Veelal is er bij de Harris schoenen een bijpassende riem verkrijgbaar. De oplagen zijn beperkt, omdat er steeds weer nieuwe schoenen worden ontworpen en zo heb je dan ook exclusieve schoenen, die niet iedereen heeft.

 

Harris sneakers

 

Aparte sneakers van Harris

De sneakers van Harris zijn echte collecters item. De Harris sneakers zijn uitgevoerd met bijzondere materialen als hand gekleurde croco leersoorten en multi collor handfinish. De Harris sneakers staan op een comfortabele stoere haaientanden loopzool en geven de Harris sneakers een stoer uiterlijk met een rijke uitstraling.

 

Harris sneaker Harris sneaker

 

Harris en Magnanni elegante en bijzondere herenschoenen

Ondanks dat de mode tendensen stoer en op sneakers is gericht, is er zeker plaats voor de elegante herenschoen. Harris en Magnanni zijn daar twee topmerken in. Harris uit Italië en Magnanni uit Spanje. Het Spaanse Herenschoenen merk Magnanni maakt sinds 1954 stijlvolle mannenschoenen. Magnanni staat voor elegante veterschoenen en mooier gespschoenen gemaakt uit de mooiste en fijnste leersoorten. Kenmerkend zijn de mooi handfinish van de overlopende cognac kleuren, maar ook de zwarte en blauwen zien er top uit.

 

Bekijk onze herenschoenen van Harris en Magnanni in onze winkel Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk.

 

Magnanni schoenen