• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Floris van Bommel Space Invaders

27-03-2021
Floris: “Met bouwjaar 1975 was ik wel echt een typisch jaren ’80 kind. Ik was verliefd op ET, recordhouder ‘lolo ball’ springen en ik schreef ...

Floris van Bommel Space Invaders

 

Floris van Bommel typisch jaren '80 kind

Floris: “Met bouwjaar 1975 was ik wel echt een typisch jaren ’80 kind. Ik was verliefd op ET, recordhouder ‘lolo ball’ springen en ik schreef uitsluitend met geurpennen (ik weet niet zeker of dat ook typisch jaren ’80 was, maar ik deed het wel!). Tom, mijn beste jeugdvriend, had thuis een Atari spelcomputer. Space invaders was altijd het spel der spellen. We speelden het urenlang. Met deze Space Invaders sneakers is de cirkel voor mij weer rond. Kon ik ze maar terug in de tijd sturen naar die twee jeugdvrienden. Dat zou een waanzinnig jaren ’80 avontuur zijn..”

 

Floris van Bommel space invaders sneakers Floris van Bommel space invaders sneakers


Back to the '80's met Floris van Bommel

Back to the 80’s! Floris van Bommel lanceert een exclusieve collab met het meest iconische computerspel uit de jaren ’80: Space Invaders. Het ontwerp van suède en textiel is net als het spel ‘vintage futuristisch’. Nu overal verkrijgbaar!

 

Floris van Bommel space invaders sneakers Floris van Bommel space invaders sneakers

 

Floris van Bommel presenteert space invaders sneakers

Floris van Bommel presenteert een collab met een van de grootste pop cultuur iconen uit de jaren ’80: Space invaders. De sneakers zijn verkrijgbaar in drie typische Space invaders kleuren: groen, zwart en wit.

 

Floris van Bommel Space Invaders

 

#Florisvanbommel #SpaceInvaders #sneakercollab #sneakers