• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh

Floris van Bommel Iconisch schoenenmerk

07-06-2024
Floris van Bommel: Een Iconisch Schoenenmerk uit Nederland Het schoenenmerk Floris van Bommel is een trendy lijn binnen de gerenommeerde Van Bommel schoenen. Zowel dames als heren kunnen hun perfecte paar vinden in deze collectie. Elk ontwerp straalt iets speciaals uit, met bijpassende ceintuurs die altijd perfect op maat gemaakt kunnen worden.

Floris van Bommel

 

Floris van Bommel: Een Iconisch Schoenenmerk uit Nederland

Het schoenenmerk Floris van Bommel is een trendy lijn binnen de gerenommeerde Van Bommel schoenen. Zowel dames als heren kunnen hun perfecte paar vinden in deze collectie. Elk ontwerp straalt iets speciaals uit, met bijpassende ceintuurs die altijd perfect op maat gemaakt kunnen worden. Het uitgebreide assortiment van Floris van Bommel schoenen en sneakers is te bewonderen op de webpagina van aadvandenberg.nl/floris-van-bommel. Of je nu in de winkel of online shopt, je kunt rekenen op de hoge kwaliteit en stijlvolle ontwerpen bij Aad van den Berg Modeschoenen, die Floris van Bommel biedt.

 

Inzichten van Floris: Inspiratie en Humor in Elke Schoen

Aan het einde van elk ontwerpseizoen deelt Floris van Bommel zijn gedachten over de nieuwe schoenenlijn. Deze teksten zijn niet alleen informatief maar ook vaak humoristisch, waardoor ze een plezier zijn om te lezen. Hieronder vind je enkele recente inzichten van Floris die dit seizoen heeft gebracht. De rest van zijn verhalen kun je vinden op de detailpagina’s van de schoenen.

 

Floris van Bommel Noppi Floris van Bommel Noppi

 

De ‘NOPPI’ Sneakerlijn: Comfort en Stijl

Floris vertelt enthousiast over de nieuwe ‘NOPPI’ sneakerlijn, die bijzonder geliefd is onder de ontwerpers. Deze sneakers hebben een lichtgewicht zool met veel volume en noppen als loopvlak. Floris waarschuwt jonge vaders voor het gevaar van Duplo blokken op de grond, waardoor je plotseling een halve meter groter kunt lijken. De ‘NOPPI’ lijn combineert comfort met een moderne uitstraling, perfect voor de hedendaagse sneakerliefhebber.

 

Floris van Bommel Grommer

 

De Grommer: Magie Aan de Voet

Een van de nieuwste stijlen is de Grommer, een sneaker die aanvankelijk misschien niet opvalt, maar eenmaal aan de voet blijkt het een ware blikvanger te zijn. Floris deelt een geheimpje uit de schoenenwereld: schoenwinkeliers dragen vaak de minst populaire schoen om klanten te laten zien hoe leuk ze eigenlijk zijn. De Grommer is daar het perfecte voorbeeld van. Deze sneaker is modern, uniek en heeft een uitgesproken karakter. Het is geen wonder dat deze stijl meteen de belangrijkste nieuwe stijl voor de zomer van 2024 werd.

 

Floris van Bommel de Stapper

 

De Stapper: Woordgrappen en Ontwerpcompetitie

Bij Floris van Bommel houden ze van een goede woordgrap, en dat zie je terug in hun ontwerpen. Van zolen met teksten als “The Flooris Pizza” tot “shoefish” voor een egoïstische vis, de humor is overal te vinden. Floris deelt ook een persoonlijke anekdote over een woordgrap bij een voetbalwedstrijd, wat zijn liefde voor humor en creativiteit benadrukt. Deze speelsheid maakt de ontwerpen van Floris van Bommel extra bijzonder en uniek.

 

Historie en Traditie: Van Bommel sinds 1734

Schoenfabriek van Bommel is een familiebedrijf dat al sinds 1734 luxe schoenen maakt. Floris, samen met zijn twee broers, vertegenwoordigt de negende generatie die de schoenmakerstraditie voortzet. Naast het modieuze merk Floris van Bommel, produceert het bedrijf ook het klassieke herenmerk Van Bommel. Deze rijke historie en traditie zorgen ervoor dat elk paar schoenen met de grootste zorg en vakmanschap wordt gemaakt.

 

Koop Vandaag Nog Uw Floris van Bommel Schoenen

Bent u op zoek naar handgemaakte Floris van Bommel schoenen of sneakers? Bezoek dan de website van aadvandenberg.nl/floris-van-bommel  en plaats uw bestelling online. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Noordwijk aan Zee, waar u de schoenen kunt passen en ons deskundig advies kunt krijgen. Wij zien u graag bij ons in de winkel en helpen u met plezier bij het vinden van het perfecte paar schoenen.

 

Floris van Bommel