• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de social media. Natuurlijk is het ook leuk om ons te volgen via de social media. Volgt u ons al op Facebook, Instagram en Twitter? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

Tip: Heeft u al gelezen over ons bezoek aan de schoenfabriek Mjus in Collo d’Lazise in Italië? 

 

Valentijnsdag 14 februari
07-02-2020
Valentijnsdag 14 februari 2020. Vale en Tijn op bezoek in het het Noordwijk Shopping Centre en bij Aad van den Berg Modeschoenen.
Lees verder
Black Friday 20% korting op geselecteerde artikelen
28-11-2019
Vrijdag 29 november 2019 is het Black Friday!
Lees verder
Red bag on tour event 17-10-2019
15-10-2019
Red Bag on Tour met het salesmeisje Het begon met The Red Heels on tour. Deze rode lak pumps van Peter Kaiser vlogen de wereld over en de rode pumps maakte van alles mee in alle uithoeken van de wereld. Totdat de rode pumps in Italie kwamen en de Red Bag ontmoette. Liefde op het eerste gezicht! Onder het genot van een overheerlijk glas rode wijn trokken ze samen de wijde wereld in om nog meer avonturen te beleven.
Lees verder
Wie de schoen past... tentoonstelling
18-05-2018
Wie de schoen past... Tentoonstelling Museum Noordwijk Momenteel is er een leuke schoentjes tentoonstelling in Museum Noordwijk.
Lees verder