• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Espadrilles voor Dames en Heren, trendy en comfortabel

11-08-2023
Espadrilles zijn een ware trend voor zowel dames als heren. Of je nu een zomerse outfit wilt opfleuren of een casual en relaxte look nastreeft, espadrilles zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

In de wereld van schoenmode zijn espadrilles de laatste jaren uitgegroeid tot een ware trend voor zowel dames als heren. Deze veelzijdige schoenen, oorspronkelijk afkomstig uit de mediterrane regio, hebben hun weg gevonden naar de internationale modescène en zijn geliefd vanwege hun unieke combinatie van stijl en comfort. Of je nu een zomerse outfit wilt opfleuren of een casual en relaxte look nastreeft, espadrilles zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

 

Een Stukje Geschiedenis


De geschiedenis van espadrilles gaat terug tot eeuwen geleden, waar ze voor het eerst werden gedragen door boeren in Spanje en Frankrijk. De traditionele espadrille wordt gekenmerkt door de zool van gevlochten jute, die niet alleen duurzaam is, maar ook een kenmerkend rustieke uitstraling heeft. Vandaag de dag zijn espadrilles geëvolueerd tot een mode-icoon, waarbij moderne ontwerpen en materialen de klassieke esthetiek aanvullen.

 

Stijlvol en Veelzijdig

Een van de grootste aantrekkingspunten van espadrilles is hun veelzijdigheid. Voor dames zijn er eindeloze mogelijkheden, variërend van luchtige enkelbandjes tot chique sleehakken. Espadrilles met veters of instappers zijn perfect voor een ontspannen dagje in de stad of een strandwandeling. Ze kunnen worden gecombineerd met zomerjurken, shorts, rokken en zelfs skinny jeans voor een moeiteloze en trendy look.

 

Espadrilles voor dames

Op zoek naar stijlvolle espadrilles voor dames? Ontdek de tijdloze elegantie van Toni Pons en de innovatieve ontwerpen van Viguera. Met een breed assortiment aan modellen, van enkelbandjes tot sleehakken, bieden Toni Pons espadrilles comfort en klasse in één. Voor wie op zoek is naar eigentijdse flair is Viguera de ideale keuze, met trendy details en verfrissende creativiteit. Stap de zomer met vertrouwen tegemoet met espadrilles van Toni Pons en Viguera, waar mode en comfort moeiteloos samenkomen.

Toni Pons espadrilles dames
Toni Pons Espadrilles voor dames



Viguera Espadrilles dames
Viguera Espadrilles voor dames

 

Espadrilles voor heren

Heren kunnen ook profiteren van de stijlvolle aantrekkingskracht van espadrilles. Kies voor een paar eenvoudige canvas espadrilles om je casual outfits net dat beetje extra flair te geven. Combineer ze met lichte chino's, een opgerolde broekspijp en een eenvoudig T-shirt voor een relaxte zomerstijl. Voor een meer geklede look kunnen heren kiezen voor suède espadrilles in neutrale kleuren, gecombineerd met een linnen pak of een nette broek en een overhemd.


Bij Aad van den Berg modeschoenen kan je terecht voor heren espadrilles van de merken Toni Pons, Greve en Rehab. Toni Pons biedt tijdloze espadrilles met een mediterrane twist, waardoor elke stap een vleugje klasse toevoegt aan je outfit. Greve staat bekend om zijn vakmanschap en verfijnde ontwerpen, waardoor je met hun espadrilles moeiteloos een statement maakt. Rehab tilt het naar een hoger niveau met eigentijdse stijlen en duurzame materialen, wat resulteert in een unieke en modieuze look. Of je nu gaat voor een casual en relaxte uitstraling of een meer formele en gedistingeerde look, deze merken bieden een scala aan opties, van klassieke instappers tot moderne veterschoenen. Voeg een vleugje zomerse flair toe aan je schoenencollectie met de espadrilles van Toni Pons, Greve en Rehab, en stap vol vertrouwen en stijl de warmere dagen tegemoet.

 

Toni Pons espadrilles heren

Toni Pons Espadrilles voor heren
 

Rehab espadrilles voor heren

Rehab Espadrilles voor heren

 

 

Comfortabel op Warme Dagen

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden espadrilles ook uitstekend comfort, vooral tijdens warme dagen. De natuurlijke materialen zoals jute en canvas zorgen voor een goede luchtcirculatie, waardoor je voeten koel en droog blijven, zelfs wanneer de temperatuur stijgt. De zachte zolen van espadrilles vormen zich naar de voet, wat zorgt voor een aangename pasvorm en wandelcomfort gedurende de hele dag.

 

Onderhoudstips

Om je espadrilles in topconditie te houden, is het belangrijk om enkele eenvoudige onderhoudstips te volgen. Bij canvas espadrilles kun je vlekken voorzichtig verwijderen met een vochtige doek en milde zeep. Vermijd het onderdompelen van de schoenen in water, omdat dit de jute zool kan beschadigen.  Waar we ook goede reacties op krijgen is het onderhoudsmiddel Collonil Clean & Care. Deze pompflacon is geschikt voor vrijwel alle materialen, is mild en heeft zowel een verzorgende als reinigende werking. Werkt niet alleen voor je espadrilles maar ook voor je andere schoenen. Last, but not least, adviseren we je espadrilles volledig droog op te bergen om schimmelvorming te voorkomen.

 

Espadrilles bij Aad van den Berg modeschoenen

Of je nu op zoek bent naar comfortabele schoenen voor een ontspannen dagje uit of een stijlvolle aanvulling op je zomergarderobe, espadrilles voor dames en heren bieden de perfecte balans tussen mode en functionaliteit. Met hun rijke geschiedenis, veelzijdige ontwerpen en ademende materialen zijn espadrilles een must-have voor iedereen die op zoek is naar een tijdloze en trendy schoenoptie. Bij ons vind je tal van espadrilles die je kan combineren met je outfits en geniet van het comfort en de stijl die espadrilles te bieden hebben, of je nu op een zonnige vakantiebestemming bent of gewoon geniet van een zomerse dag in eigen land.