• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

De lifestyle sneakers van 2022 komen van Copenhagen Studios

13-05-2022
Ben je op zoek naar nieuwe dames sneakers? Kijk dan eens bij Copenhagen Studios. De schoenen worden ontworpen in Denemarken en geproduceerd in Italië.

Copenhagen Studios is een lifestyle-merk van hoog niveau dat schoenen ontwerpt en produceert voor vrouwen en mannen. Het merk brengt betaalbare luxe sneakers in de mooiste leersoorten. Ze hebben een gevoel voor design en hun minimalistisch Scandinavisch ontwerp zorgt ervoor dat de schoenen er stijlvol uitzien, terwijl de focus volledig op comfort ligt. Het ontwerp van de sneakers is innovatief en valt geheel in de huidige tijdsgeest. 

De sneakers worden bedacht en ontworpen in Denemarken maar voornamelijk geproduceerd in de Italië. Het beste leer wordt gebruikt en de schoenen worden met de hand afgemaakt om de beste kwaliteit te genereren. Door de luxe en exclusieve uitstraling zijn de sneakers een must have en inmiddels razend populair. 

Een van de leukste damessneakers is de Copenhagen Studios CPH40, een monochrome sneaker met een grove zool die zorgt voor een stoere en hippe uitstraling. De Cph40 sneakers zijn er in de kleuren wit, zwart en rose.

 

Copenhagen dames sneakers CPH40

Het toonaangevende lifestyle-merk Copenhagen Studios is verkrijgbaar bij de betere schoenenwinkels  in het  hogere segment en zodoende ook verkrijgbaar bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk.