• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
De Italiaanse pumps van Di Noi

De Italiaanse pumps van Di Noi

18-12-2018
Di Noi is ontstaan uit liefde voor Italiaanse designer schoenen en de liefde voor het traditionele ambacht die schuil gaat achter het maken van damesschoenen en pumps.

Ontstaan van DiNoi

Di Noi is ontstaan uit liefde voor Italiaanse designer schoenen en de liefde voor het traditionele ambacht die schuil gaat achter het maken van damesschoenen en pumps. Echter leven we in een tijd waarin Italiaanse designer schoenen bijna onbetaalbaar zijn geworden, ambachtelijke schoenen schaarser worden en de liefde voor schoenen plaats heeft gemaakt voor een gemis naar die goede oude tijd. Di Noi maakt sexy Italiaanse handgemaakte pumps.

 

Di Noi pumps, de allermooiste creaties

Di Noi is de wederopstanding van die goede oude tijd waarin schoenen weer worden gemaakt in de bakermat van de schoenensector, Le Marche in Italie. De plaats waar de beste leersoorten van Italie worden verwerkt door grootmeesters van welleer tot de allermooiste creaties. En dit zodat ons gemis weer plaats maakt voor liefde, de liefde die zo mooi werd door Al Bano in 1973 en wij onze naam aan danken. 
 

Di Noi pumps uit Italie uitstekende pasvorm en in de mooiste leersoorten bij Aad van den Berg Modeschoenen Noordwijk

Di Noi italiaanse pumps high heelsDi Noi italiaanse pumps high heels