• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Copenhagen sneakers

20-02-2020
Copenhagen sneakers  is het lifestyle-merk! van hoog niveau met een Scandinavische stijl voor vrouwen en mannen.

Copenhagen sneakers  is het lifestyle-merk! van hoog niveau met een Scandinavische stijl voor vrouwen en mannen. De productie van de Copenhagen schoenen vindt plaats in Italiaanse schoenfabrieken voor de beste kwaliteit.
 

Copenhagen sneakers betaalbare luxe!

Het merk Copenhagen brengt betaalbare luxury sneakers in de mooiste leersoorten. Door zijn luxe en exclusieve uitstraling zijn de sneakers een must have ten opzichte van de massamarkt van sneakers.
Julian en Johannes zijn experts en hebben met LIEBESKIND de markt voor handtassen in "Betaalbare luxe" opnieuw gedefinieerd en met Copenhagen sneakers nemen ze in de Europese schoenenmarkt een voorname positie in.

 

Copenhagen sneakers

 

Het recept van Copenhagen

Binnen het concept van Copenhagen  worden de nieuwste trends geïnterpreteerd met een minimalistisch Scandinavisch ontwerp en tot leven gebracht met de hoogste Italiaanse materiaalkwaliteit.

Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding super, die toegang geeft tot een "Betaalbaar luxemerk". Een emotioneel merk met  een hoge mate van verlangen door de combinatie van "Scandinavian Lifestyle" en "Made in Italy". „COPENHAGEN combineert de levensstijl van een van de hipste metropolen met de “Made in Italy-kwaliteit”."

 

Johannes Rellecke is de eigenaar en oprichter van LIEBESKIND

“Copenhagen wordt exclusief geproduceerd in Italië en Spanje. Copenhagen  werkt bewust met kleine familiebedrijven onder eerlijke en strikt gecontroleerde omstandigheden. Eerlijk, dichtbij & Sutainable! “Verantwoordelijkheid: Product & Verkoop
Johannes Rellecke 42 is vader van 4 kinderen en heeft  15 jaar ervaring als CEO LIEBESKIND en oprichter en is verantwoordelijk voor  de financiën, logistiek, brandingen verkoop.

 

Julian Rellecke grondlegger en directeur van Copenhagen

Het team van Copenhagen heeft meer dan 15 jaar ervaring als experts op het gebied van ontwerp, inkoop en marketing van schoenen en accessoires.
Julian Rellecke 42 is vader van 2 kinderen en  Meester ambachtsman in de schoenenmakerij met 15 jaar ervaring als Creative Director en oprichter van LIEBESKIND


Het toonaangevende lifestyle-merk Copenhagen  is verkrijgbaar bij de betere schoenenwinkels  in het  Affordable Luxury-segment van Noord-Europa en zodoende verkrijgbaar bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk.

Voor de collectie van Copenhagen klik hier