• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu
Aad van den Berg modeschoenen

Comfortabele sneakers voor dames

30-03-2022
Op de vraag “Welke schoen draag je het liefst?” antwoordt bijna 90% van de dames een comfortabele sneaker. Comfortabel betekent hierbij natuurlijk heerlijk dragend.

Op de vraag “Welke schoen draag je het liefst?” antwoordt bijna 90% van de dames een comfortabele sneaker. Comfortabel betekent hierbij natuurlijk heerlijk dragend. De luxe dames sneaker is al lange niet meer een hippe gymschoen, het is een schoen met een heerlijk uitgebalanceerd voetbed en een stijlvolle uitstraling. 

Van sneakers heb je er waarschijnlijk al lang niet meer één in je garderobe. Nieuwe kleuren, dikke zolen, verschillende stijlen en nieuwe merken zorgen ervoor dat sneakers zich aandienen waar je helemaal weg van bent.

Wij hebben een aantal dames sneakers op een rij gezet die het voorjaar en zomer 2022 gaan kleuren. Sneakers die je zal tegenkomen in het straatbeeld en waarvan je misschien later denkt “die had ik toch moeten toevoegen aan mijn schoenenkast”. Sneakers die comfortabel en onderscheidend zijn en waar je gewoon enorm blij van wordt!

 

De dames sneakers van DLSport

De dames sneakers van het Italiaanse DLSport vallen enorm in de smaak. Kwaliteit, comfort en een fashionable design zorgen voor een stijlvolle en rustige uitstraling.

dames sneakers dlsport

 

Gabor sneakers

Gabor maakt sneakers die ondersteuning en comfortabel als uitgangspunt hebben. Je loopt er heerlijk op en daarnaast zijn de sneakers er in verschillende kleurvarianten. Van wit, tot beige en van rood tot zwart. Sneakers waar je, mede door de fijne pasvorm, uren op kan lopen.
 

gabor sneakers voor vrouwen

Sneakers met een Scandinavische look

Copenhagen Studios is al lang niet meer ‘the new kid on the block’. Het Scandinavische lifestyle merk timmert mede door de trendy en sportieve designs stevig aan de weg. De designs hebben een minimalistische stijl en zijn van absolute topkwaliteit. Het assortiment kenmerkt zich door betaalbare luxe sneakers in de mooiste leersoorten. De sneakers hebben een exclusieve uitstraling en zijn daarom  een must have.
 

Dames sneakers van Copenhagen Studios