• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Click & collect - bestel en haal af

Click & collect - bestel en haal af

10-02-2021
Click & collect - bestel en haal af - Shoes to go! Vanaf woensdag 10-2-2021 is onze winkel weer open om bestelde artikelen af te halen. Ook kunt u uw schoenen afgeven voor reparatie. Wij staan voor u klaar.

MAarten van den Berg bestel en haal af

 

Aad van den Berg Modeschoenen  Click & collect!

Vanaf woensdag 10-2-2021 is onze winkel weer open om bestelde artikelen af te halen. U kunt ook uw eventuele retour afgeven en voor reparatie staan wij ook weer voor u klaar.

De winkel in Noordwijk is beperkt open voor het afhalen dus u kunt helaas niet in de winkel komen om te passen.  Maar als het artikel niet past of toch niet helemaal is zoals u zich had voorgesteld kunt u het altijd binnen 14 dagen retourneren en krijgt u uw geld terug. Dus geen gedoe met vouchers!

 

Wij blijven ook uw favoriete schoenen e.d. thuis bezorgen in de Noordwijkse regio!

Wij bezorgen zelf in de onderstaande plaatsen in de regio. Indien u voor 16.00 uur bij ons besteld brengen wij het dezelfde dag nog bij u thuis vanaf een aankoopbedrag van € 30,00. Zo bent u tevens verzekerd dat u uw artikelen op tijd in huis heeft. Dus de kans op vertragingendoor door drukte  bij de PostNL is op deze manier uitgesloten. Lees verder

 

Wij bezorgen in deze Noordwijkse regio en de Bollenstreek

Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Voorhout, Sassenheim, Warmond, Lisse, Hillegom, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Oegstgeest