• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Blackstone footwear, van workerboots naar modieuze sneakers

27-05-2022
De voorjaarscollectie van 2022 zit vol nieuwe stijlen en designs. Van stoere klassiekers tot moderne sneakers en zomerse loafers. De passie voor de pasvorm, het design en de materialen is gebleven.

Blackstone schoenen

Blackstone is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1992 schoenen op de markt brengt. Anno 2022 heeft het bedrijf een uitgebreide schoenencollectie voor zowel heren als dames. Het begon in ’92 echter met het ontwerpen van de werkschoen. Een schoen van premium kwaliteit die werd gemaakt door pure vakmensen. Er werden geen concessies gedaan aan het materiaal, de details en de afwerking en dit zorgde ervoor dat het merk is uitgegroeid tot een schoenenmerk van formaat.
 

Blackstone was onafhankelijk en had een voorliefde voor het avontuur. Een label dat geraffineerdheid combineert met de karakteristieke details, uitdrukkingen en materialen die de tijdloze schoonheid van Blackstone tot uitdrukking brengen. In de loop der jaren is de Blackstone collectie gegroeid met boots, sneakers en veterschoenen voor zowel mannen als vrouwen. De kernwaarden blijven in de schoenencollecties echter intact: stoer en stijlvol met tijdloze designs, zonder concessies te doen aan de perfecte fit. Dit resulteert in een look en feel die nog altijd zeer gewaardeerd wordt door het publiek.

 

De iconische 6’’ Originals Boot

Geïnspireerd door de bekende workerboots uit de 90’s introduceerde Blackstone in 2010 de iconische 6” Originals. Een boot met uniek Blackstone design, gemaakt van pull-up leer. Boots met karakter, gemaakt van premium leer, een flexibele zool en een perfecte pasvorm. Gekenmerkt door de leren veters en gevoerd met schapenvacht, zijn de 6” Originals een must have voor iedere garderobe. De GM06 Original boots zijn gevoerd met schapenvacht voor extra warmte en comfort, de AM02 Original boots zijn schoenen zonder schapenvacht.

 

Herencollectie voorjaar 2022

De herencollectie van Blackstone heeft een duidelijk DNA: stoer, comfortabel en eigenwijs. Dit zie je terug in het design van de schoenen maar ook in de maatvoering. De Blackstone herenschoenen zijn standaard te verkrijgen tot en met maat 50. Een tijdloze Blackstone boot of Chelsea boot kan natuurlijk niet ontbreken in jouw garderobe. Of ga jij liever voor een premium heren sneaker? Neem snel een kijkje in de collectie herenschoenen.

 

Damescollectie voorjaar 2022

De voorjaarscollectie ''22 zit vol nieuwe stijlen en designs. Van stoere klassiekers tot moderne sneakers en zomerse loafers. Dit seizoen zien we  interessante materiaalcombinaties en verschillende texturen. De combinaties van bijvoorbeeld nubuck en suède of nubuck en leer, geeft de schoenen een verfijnde look en feel. Daarnaast is er ook een urban touch gegeven aan een aantal nieuwe stijlen. Bekijk bijvoorbeeld de chunky en licht gewicht damessneakers met een minimalistisch design. Helemaal hip én onderscheidend!

 

Ontdek onze Blackstone collectie schoenen voor heren of dames in onze shop-in-shop van  Blackstone in de winkel of in onze webshop en profiteer van gratis verzending binnen Nederland.