• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Beau van Erven Dorens X Rehab Footwear

07-04-2022
Beau van Erven Dorens X Rehab Footwear. Limited Edition. "Schoenen zijn voor mij een manier om je te onderscheiden. Daarom was ik ook meteen enthousiast...."

Beau van Erven Dorens X Rehab Footwear

 

Beau van Erven Dorens X Rehab Footwear

Beau van Erven Dorens vertelt:

"Schoenen zijn voor mij een manier om je te onderscheiden. Ik heb er voor een man heel veel. Daarom was ik ook meteen enthousiast toe Jaco en Sylvia van Rehab Footwear bij mij aanklopten met een plan om samen te gaan werken. Ik wist meteen wat ik wilde: iets origineels en dat is samen met de ontwerpers zo mooi gelukt. Deze schoenen zijn mooi, vrolijk, van uitstekende kwaliteit en hebben een eigen identiteit. Kijk maar een welke leuke details je op het lee aantreft! Het zijn voor mij allemaal voorbeelden van mijn vrijheidsgevoel. Voor mij is het leven een ontdekkingsreis, de natuur, de zee, en je eigen weg vinden. Dat zijn allemaal positieve elementen en die geven dus ook louter positieve energie.

 

Beau van Erven Dorens X Rehab FootwearBeau van Erven Dorens X Rehab Footwear

 

Limited collectie Beau van Erven Dorens en Rehab Footwear

Drie mooie klassieke herenschoenen door Rehab Footwear gemaakt van hoogwaardige materialen met een perfecte pasvorm. Bij elke schoen is een bijpassende riem verkrijgbaar om je outfit compleet te maken

 

Verrassende details op de Rehab schoenen van Beau van Erven Dorens

Mijn verhaal op de print van de schoenen, fantastisch toch? Hoogwaardig leer met een snake textuur en daaroverheen een bijzondere print met typische symbolen van mijn vrijheidsgevoel: een surfboard, het strand, het logo van mijn talkshow en beelden uit Italie, mijn favoriete land. De schoenen zijn een deel van mijn verhaal.

 

Perfecte kwaliteit Rehab footwear schoenen

Deze handgemaakte lage nette herenschoenen met veel aandacht voor details. Gemaakt van zacht en natuurlijk gelooid leer. De unieke Rehab footwear injected rubberen zool geen extra veel comfort. De speciale tussenzool met 2 mm extra demping is uitneembaar en zorgt voor een comfortabele pasvorm. Perfect te combineren met een net pak of met een casual outfit. Stijlvol en trendy.

 

Beau van Erven Dorens X Rehab Footwear

Beau va Erven Dorens, Maarten en Sara van den Berg