• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Amsterdam fashion Modefabriek

26-01-2020
Zondag 26 januari 2020 gaan we op weg naar de Modefabriek in de RAI in Amsterdam.

Modefabriek Amsterdam

 

Zondag 26 januari 2020 gaan we op weg naar de Modefabriek in de RAI in Amsterdam.

 

De Modefabriek is een proactieve en inspirerende fashion event welke bestaat uit vier hallen met fashion, schoenen, accessoires en allerlei trends. Een inspirerende leuke lokale beurs als oriëntatie naast de internationale beurzen in Berlijn. Een thuis wedstrijd zo vlak bij Noordwijk.

 

Modefabriek Amsterdam fashion beurs

 

Winter-editie Modefabriek

 

De wintereditie van de Modefabriek presenteert vier hallen met verschillende lifestylen. In de Noord-hal menswear zijn hier leidende trends van business tot vrijetijd. De centrale hal premium, sophisticated womenswear. De East-hal Next generation coolness en fashion industry influencers. De West-hal voor trend fashion, upbeat en gast omving fashion.

 

Modefabriek Amsterdam 2020

 

Inspirerende fashion beurs

 

Wij gebruiken deze beurs ter inspiratie voor stylen, kleuren, trends en fashion ontwikkelingen. Net als in Berlijn zie je een duidelijk opkomst en bewustwording van duurzaamheid en oog voor de natuur. Vooral het tegengaan van plastic in de oceanen staat centraal. Save our oceans. Ook voor de lunch lag het accent op vegan food.

 

Modefabriek Amsterdam Modefabriek Amsterdam

Duurzaamheid save our ocean op de Modefabriek Amsterdam

 

Eerste schoenen collecties op de Modefabriek

 

Natuurlijk hebben we ook de eerste collecties gezien van de schoenen labels als Rehab footwear, H32-sneakers, Giorgio 1958, Meyba, Superga, Sebago en Gant. Rehab Footwear lanceerde een totaal nieuwe collectie damessschoenen een beetje in de richting van de stijl van Pertini en Toral.

 

Rehab op de Modefabriek Modefabriek AmsterdamMeyba

 

Bekende Nederlanders op de Modefabriek

 

Natuurlijk waren ook de bekende Nederlanders weer present op de Modefabriek in Amsterdam. Zoals Nicolette van Dam, Katja Schuurmans, Nikki en Lizzy van der Ligt

 

Nicolette van Dam op de Modefabriek KAtja Schuurmans op de Modefabriek Nikki op de Modefabriek Lizzy van der Ligt op de Modefabriek

 

Het was weer een inspirerende dag op de Modefabriek in Amsterdam. Op naar de volgende beurs, maar eerst op de zaak het inkoopplan weer verder uitwerken en volmaken en dan gaat het echte inkopen beginnen.