• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de sociale media. Volgt u ons al op de socials?  Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

 

Binnenkort een feest of gala?
01-12-2019
Binnenkort een feest of gala? Maak je outfit compleet met de juiste schoenen. Wilt u meer weten over de juiste dresscode en bijpassende herenschoenen? lees dan verder.
Lees verder
Warmbat sheepskin pantoffels uit Australie
26-11-2019
Warmbat staat voor de tijdloze pantoffel; warm, stoer en vooral comfortabel. Comfort is het uitgangspunt van iedere Warmbat. Schapenwol is zacht, veerkrachtig en van nature temperatuur regulerend.
Lees verder
Sendra fabriek bezoek Almansa Spanje
13-11-2019
Almansa Sendra Spanje Op woensdag 13 november 2019 reden we van Alicante Spanje landinwaarts naar Almansa. Een Spaans stadje maar het territorium van Sendra western boots. Als je Almansa binnen rijd kan je er al niet om heen dit is inderdaad the hometown van Sendra.
Lees verder
International boots day 4 november
04-11-2019
International boots day op 4 november 2019.Jeroen Latijnhouwer ontvangt van Maarten van den Berg van Aad van den Berg Modeschoenen de eerste Blackstone boots voor de international bootsday in Noordwijk
Lees verder
Red bag on tour event 17-10-2019
15-10-2019
Red Bag on Tour met het salesmeisje Het begon met The Red Heels on tour. Deze rode lak pumps van Peter Kaiser vlogen de wereld over en de rode pumps maakte van alles mee in alle uithoeken van de wereld. Totdat de rode pumps in Italie kwamen en de Red Bag ontmoette. Liefde op het eerste gezicht! Onder het genot van een overheerlijk glas rode wijn trokken ze samen de wijde wereld in om nog meer avonturen te beleven.
Lees verder
Carlo Lanza, de premium sok uit Brescia
12-09-2019
Als de originele Carlo Lanza sokken eenmaal bij Aad van den Berg worden bezorgd hebben ze al een flinke reis achter de rug. De basis van de sokken, het garen, wordt ingekocht bij ...
Lees verder
1 2