Bezorgen & afhalen

Bezorg en verzendinformatie

Indien besteld en betaald voor 16.00 uur dan worden de artikelen de volgende dag bezorgd. Indien de bestelling uit meerdere artikelen bestaat en bij ons niet op eenzelfde locaties aanwezig zijn, zal uw bestelling eerst worden verzameld om vervolgens als één zending naar u te worden verzonden. Hierdoor zal de verzending een dag langer in beslag nemen. Wij streven naar een levering binnen 48 uur! 

In Nederland rekenen wij geen bezorgkosten voor bestellingen boven de € 50,=. Voor bestellingen met een waarde die minder is dan € 50,- rekenen wij € 5,- verzendkosten. Voor verzendingen naar België en Duitsland brengen wij € 7,50 in rekening. Voor andere landen binnen Europa rekenen wij € 10,= verzendkosten. Voor verzendingen buiten Europa raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wanneer u kiest voor verzending onder rembours zijn we genoodzaakt € 20,= in rekening te brengen.

De verzending van uw bestelling wordt uitgevoerd door PostNL. U ontvangt een email met uw eigen Track & Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

Afhalen in een van onze winkels

Afhalen in een van onz winkels is altijd mogelijk.