• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Trend: Western boots

25-08-2020
De nieuwste schoenentrend van dit moment: cowboylaarzen. Veel modeliefhebbers zijn al fan van deze stoere laarzen met stiksels en daarom mag jij ook zeker niet achterblijven. Wij geven je handige stijltips, zodat jij super elegant voor de dag komt met de western boots. Laat je inspireren!

De mode trend van dit moment: cowboylaarzen

De nieuwste schoenentrend van dit moment: cowboylaarzen. Veel modeliefhebbers zijn al fan van deze stoere dameslaarzen met stiksels en daarom mag jij ook zeker niet achterblijven. Wij geven je handige stijltips, zodat jij super elegant voor de dag komt met de western boots. Laat je inspireren!

 

Sendra western laarzen

 

Stoere cowboylaarzen in mooie kleuren

Combineer jouw stoere Sendra cowboylaarzen met frisse kleuren of warme herfstkleuren, zoals wit, beige en cognactinten. Kies voor cognac kleurige western boots of een mooie taupe kleur. of heb je liever basic black? Sendra heeft het allemaal.


Grijze western laarzen

Natuurlijk zijn zwarte en bruine cowboylaarzen prachtig, maar wil je wel eens een keertje wat anders? Dan zijn grijze western laarzen van Sendra misschien ook een leuke optie. De laatste maanden zijn witte sneakers nog steeds populair. Combineer daarom de nieuwe trend eens met cognac of grijze western laarzen!

 

Sendra 11627 western laarsSendra 12037 western laars

Cowboylaarzen gecombineerd met printjes.

Houd je wel een beetje van opvallen? Kies dan voor een lange bloemenjurk bij je nieuwe western laarsjes. Bloemen in combinatie met het stoere leer en de welbekende stiksels staan gegarandeerd voor succes.

 

Sendra 10075 western laarzSendra western laarz

 

Western boots met een mooie jeans

Geef een knipoog naar de échte cowboylook van Sendra met een denim jeans in combinatie met je western boots. Kies voor een stoere mom jeans of voor een fijne skinny jeans in een lichtblauwe of witte kleur. Draag er een mooie blouse of jasje op met print en je bent good to go.

 

Sendra western boots

 

Maak je western look compleet met de juiste Sendra belt.

Bij je mooie westernlaarzen van Sendra draag je natuurlijk een van die stoere riemen van Sendra ook wel belts genoemd. De Sendra belts zijn er in diverse lengten verkrijgbaar van 75 cm tot wel 110 cm. Heb jij al een gave riem op het oog?

 

Sendra 7606Sendra 1187

 

Sendra 7606Sendra 7606

Een andere optie?

Vind je de traditionele Sendra cowboylaarzen net iets té? Kies dan voor boots met een subtiel westerns tintje van MetisseMjus of Red Rag. Kies voor een stoere boot met gespen, een spitse neus en een stevige blokhak en je geeft je outfit gegarandeerd een elegante touch.