• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Staat dit al op je verlanglijstje?

24-11-2020
December feestmaand De tijd van verlanglijstjes en het maken van plannetjes en ideeën om je naaste te verwennen en gezellig bij elkaar te zijn.

December feestmaand

De tijd van verlanglijstjes en het maken van plannetjes en ideeën om je naaste te verwennen. Spannend wat Sinterklaas dit bijzondere jaar uit Spanje mee zal nemen. Vast wel genoeg, want er komt veel moois uit Spanje. En zeker ook op schoenen gebied. Denk maar eens aan die stoere riemen van Sendra, sporen om je western laarzen en natuurlijk de Sendra cowboy laarzen zelf. Maar ook Panama Jack en de elegantere Pertini en herenschoenen van Magnanni komen uit de regio van Almansa Spanje.

 

Kerst bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

Samenzijn met Kerst…

Tja dat is de vraag met hoeveel dit jaar. Hoeveel van onze naasten mogen we uitnodigen? Op dit moment staat de teller op 3. Moeten we nu echt keuzes maken? Verdelen over de kerstdagen? Maar laten we hopen dat dit iets versoepeld gaat worden zodat we met elkaar kunnen zijn. In ieder geval staat vast dat we er weer een gezellige Kerst van maken. Gezellige kerstboom en versieringen in huis, mooi gedekte kersttafel, muziekje en de kaarsjes aan. Natuurlijk ga je dan niet in je huispak of thuiswerk outfit de kerstdagen in. Natuurlijk iets feestelijks, iets elegants. Om je kerstoutfit compleet te maken gaan de pantoffels uit en trek je mooie schoenen aan om je outfit compleet te maken. Voor de dames zijn er naast de bekende pumps van Peter Kaiser, natuurlijk ook elegante enkellaarsjes en lange knie laarzen van Lilian in prachtige suède’s. Voor de mannen gaan we elegant en bijzonder met de handgemaakte schoenen van Harris uit Firenze Italië of de geklede schoenen van Greve, Van Bommel of Magnanni.

 

cadeau bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

Staat dit al op je verlanglijstje?

Cadeau tips zijn er in overvloed, maar zie je door de bommen het bos niet meer of is er gewoon teveel om uit te kiezen? We helpen je  een beetje op weg. Heb je wel eens gedacht aan Cedar houten schoenspanners om je schoenen in shape te houden en de loopplooien van je schoenen tegen te gaan? Of warme leren herenhandschoenen van Greve? Voor de dames een bijpassende tas van bijvoorbeeld Bulaggi of Redibo. Voor de mannen een bijpassende riem bij de schoenen, maar ook mannen tassen van Salvatorre Sorrentino en Giorgio. Prachtige handgekettelde Italiaanse herenschokken van Carlo Lanza in meer dan 20 kleuren.  Carlo Lanza heeft ook een feestelijk cadeau van wijn en sokken of Limoncello en sokken in een feestelijke cadeauverpakking. De flessen van Glacial bottle om je drankje koel of juist warm te houden. Een zelf samen te stellen bescherming- en/of onderhoud set van Collonil? Natuurlijk voor onze pantoffel helden ook een ruime keuze aan pantoffels van Warmbat en Rohde. En nog veel meer.

 

cadeau bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

Cadeau-tafel

In de winkel hebben we een cadeau-tafel neergezet met alvast wat kant-en-klare cadeautjes. Van onderhoudsets voor allerlei leersoorten tot bracelets, herensokken en tasjes. Wil je zelf iets samenstellen, geen probleem we helpen er graag mee. En wil je liever de ontvanger van jouw cadeau zelf laten kiezen? Ook geen probleem,  we hebben een eigen cadeaubon!

Wij wensen iedereen en hun naasten een gezellige en feestelijke decembermaand toe.

 

Maarten van den Berg

en team van Aad van den Berg Modeschoenen

 

cadeau bij Aad van den Berg Modeschoenen