• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Sendra is mijn favoriete merk (Miquitte)

30-01-2021
​​​​​​​Paardenmeisje droomt van Sendra Als echt paardenmeisje droomde ik vroeger altijd van een paar mooie cowboy laarzen van Sendra. Het stoere uiterlijk vond ik geweldig.

Paardenmeisje droomt van Sendra

Als echt paardenmeisje droomde ik vroeger altijd van een paar mooie cowboy laarzen van Sendra. Het stoere uiterlijk vond ik geweldig. Ik droomde ervan om met mijn paard rond te rijden op een ranch en mee te doen met een cattle drive of rodeo. Helemaal in stijl met mijn cowboy laarzen, riem van Sendra en hoed. Het is daarom ook niet gek dat ik verliefd werd op de Sendra laarzen toen ik bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk kwam werken.

 

Miquitte en Sendra bij Aad van den Berg Modeschoenen
 

Ik zag mijn favoriete Sendra laarzen bij Aad van den Berg Modeschoenen.

Misschien hebben jullie mij al wel eens in de winkel gezien. Ik zal me even voorstellen, ik ben Miquitte, 24 jaar oud en ik werk nu bijna 3 jaar in de winkel Bij Aad van den Berg Modeschoenen. Ik ben voornamelijk werkzaam in het weekend. Toen ik een jaartje aan het werk was verhuisde we met de winkel een stukje verderop in de straat naar een mooie nieuwe locatie Hoofdstraat 62 in Noordwijk. Daar kregen we een wand speciaal voor de Sendra boots! Hierdoor hebben alle Sendra laarzen en riemen een mooie plek gekregen in de winkel.

 

Miquitte en Sendra bij Aad van den Berg Modeschoenen  Miquitte en Sendra bij Aad van den Berg Modeschoenen
 

Maak kennis met de Sendra laarzen

Graag laat ik jullie ook kennis maken met mijn favoriete Sendra laarzen. Daarvoor heb ik speciaal de winkel verbouwd en me eventjes gewaand in mijn cowboy droom. Op de foto sta ik samen met mijn verzorg-pony Harvey die speciaal hiervoor op visite kwam bij de winkel. Bij een cowboy look hoort natuurlijk ook een paard.

 

Sendra bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

Sendra Gene net even iets stoerder dan de Deborah

Mijn favoriete Sendra laarzen zijn de Gene cowboylaarzen (artikel 11062 ). Deze laarzen  hebben een spitse neus en het extra donkerbuine detail op de schacht maakt de laarzen voor mij net even wat stoerder dan de standaard Deborah laars, terwijl ze wel het de karakteristieke westernlook hebben. Gecombineerd met een mooie Sendra riem van hetzelfde nubuck als de laarzen maakt dat mijn look helemaal af!

Sendra meer dan western met de bikerboots

Maar niet alleen de westernlaarzen van Sendra hebben mijn hart gestolen. Ook de stoere bikerboots (artikel 2976 Carol) vind ik super leuk. Deze draag ik dan ook graag tijdens een rondje touren op mijn brommer. Doordat de Sendra biker boots zo stevig zijn voel ik me tijdens het rijden veilig en tevens maken deze boots mijn look ook nog eens helemaal af op de bike. Al is het nu een beetje te koud voor een rondje touren

 

Biker Sendra bij Aad van den Berg Modeschoenen  Biker Sendra bij Aad van den Berg Modeschoenen  Biker Sendra bij Aad van den Berg Modeschoenen
 

Sendra boots en biker altijd bijzonder

Wat de Sendra laarzen en boots voor mij zo bijzonder maakt is niet alleen de connectie met de westernlook, maar ook de stevigheid en kwaliteit van de laarzen en het feit dat ze grotendeels met de hand worden gemaakt en alles stevig doorgestikt. Zo is elke laars uniek en ben je verzekerd van een stukje vakmanschap en kwaliteit uit Spanje. Er zitten maar liefst 250 handelingen in het maken van de laarzen! Heel bijzonder toch? Eigenlijk heb je gewoon een stukje kunst aan je voeten, die ook nog eens tegen een stootje kunnen.

Zodra de winkel weer open mag hoop ik jullie snel weer in het echt tegen te mogen komen in de winkel! En wie weet help ik jou met het uitzoeken van jouw favoriete Sendra laarzen! Want ze zijn echt niet alleen voor paardenmeisjes!

 

Tot snel, groetjes Miquitte

 

 
Miquitte en Sendra bij Aad van den Berg Modeschoenen