• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Red-Rag ‘EDGY, FASHION, DUTCH DESIGN & QUALITY’

15-04-2020
Red-Rag Women is een edgy schoenenlabel van Nederlandse bodem. Gemaakt voor alle vrouwen die zich willen onderscheiden en altijd op zoek zijn naar iets nieuws, trendbewust maar met een eigen uitgesproken look. Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl!

Red-Rag ‘EDGY, FASHION, DUTCH DESIGN & QUALITY’

Red Rag sneakers

 

ZOMER 2020


Het Nederlandse schoenenlabel Red-Rag Women presenteert haar nieuwe Spring/Summer collectie 2020. De nieuwste trends worden vertaald naar authentieke en eigenzinnige modellen. De collectie in de typische herkenbare Red-Rag look bevat sobere constructies en gedurfde details.

 

Red-Rag women presenteert een geweldige, frisse en nieuwe zomercollectie vol met sneakers in luxe materialen en natuurlijk (!) de alom bekende sandalen. Het succes van de sandalen zet het merk voort door een sterke doorontwikkeling. Een Red-Rag sandaal is een musthave voor iedere vrouw die fashion, kwaliteit en comfort graag combineert! 

 

De SS2020 Red-Rag collectie laat ook een hele nieuwe kant zien. Meer trend en image items. Kortom prikkelend zoals we willen zijn! Italiaanse sandalettes met blokhak, veel fantasie leer en.. opvallende kleurcombinaties bij de sportieve sneakerlijn.

 

Over Red-Rag Women


Red-Rag wordt gemaakt voor ‘independent minds with love for shoes & fashion’. Sterke karakters die zich niets laten voorschrijven door trends. Ze zijn dol op onverwachte, ongekunstelde schoonheid en verrassend design. Als het om schoenen gaat kiezen ze voor authentieke, modieuze schoenen die met veel liefde gemaakt zijn. 

 

Red Rag women shoes