• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Sluiten
menu
Historisch Noordwijk II - Aad van den Berg Modeschoenen

Historisch Noordwijk II - Aad van den Berg Modeschoenen

05-10-2021
Historisch Noordwijk deel II - Aad van den Berg Modeschoenen al bijna 120 jaar in Noordwijk

Historisch Noordwijk II - Aad van den Berg Modeschoenen al bijna 120 jaar in Noordwijk

Aad van den Berg Modeschoenen is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1902. Adrianus van den Berg (1e generatie) begon in 1902 in de Hoofdstraat een "schoenenmagazijn en reparatie-inrichting" ofwel een schoenmakerij met verkoop van schoenen. Op 19 maart 1932 opende Martien (2e generatie) in de Sint Jeroensweg 10 te Noordwijk Binnen. Ook hier was er naast de verkoop van schoenen een ambachtelijk reparatiebedrijf. Aad van den Berg (3e generatie) begon in 1960 in de Hoofdstraat op nummer 86 en werd later opgevolgd door Maarten van den Berg (4e generatie).

 

Aad van den Berg 1960

 

Maarten van den Berg Sinds 1985

Na eerst elders ervaring opgedaan te hebben kwam Maarten van den Berg in 1985 in het bedrijf. In 1988 werd Maarten mede vennoot in het bedrijf. In 1995 zette Maarten van den Berg, als vierde generatie, het bedrijf voort. Het bedrijf groeit nog steeds en mag zich verheugen op een vaste klantenkring welke ook inmiddels uit het gehele land naar Noordwijk komt. Een combinatie van een dagje strand, zee en schoenen kopen is een feit.

 

Maarten van den Berg 1985

 

Twee winkels in Noordwijk

In 2002 is het filiaal aan de St. Jeroensweg in Noordwijk Binnen verhuisd naar de Hoofdstraat 50 in Noordwijk aan zee. Top Style, de vestiging in Hoofdstraat 86, heeft zich gespecialiseerd in het exclusieve en modische genre. Shoe Fashion, de winkel in de Hoofdstraat 50, is de meer casual en mode schoenenwinkel voor dames en mannen.

 

Eén schoenenwinkel in Noordwijk

Al jaren lang was het de wens van Maarten om één mooie ruime schoenenwinkel met zowel elegante, casual als comfortabele schoenen aangevuld met tassen en accessoires te exploiteren in de Hoofdstraat in Noordwijk. Anno 2019 is de wens werkelijkheid geworden. Op 1 maart 2019 werden de twee schoenenwinkels samen gevoegd tot één droomwinkel in Hoofdstraat 62 te Noordwijk. Alle top merken, doelgroepen, team en expertise samengebracht op één plek.

 

Winkel Aad van den Berg Modeschoenen

 

Goed bekeken bij Aad van den Berg Modeschoenen!

“Ik ben geboren in een schoenendoos", zegt Maarten, "Ik vind het klantcontact, de samenwerking met andere winkeliers en de inrichting van de winkel geweldig leuk. Onze klant is de kern van de zaak." Naast het team van acht medewerkers is Maarten bijna iedere dag zelf in de winkel. "Helpen uitzoeken, helpen passen, adviseren, advies geven voor reparaties en onderhoud en vooral niet moeilijk doen. Klanten geven je energie om je vak goed uit te oefenen, daarvoor zetten wij graag een stapje extra." 

 

De meest complete schoenen collectie in de Bollenstreek

De uitgebreide schoenen en tassen collecties bestaat uit verschillende doelgroepen.

Fashion shoes

Blackstone, Copenhagen, Floris van Bommel, Kamo-Gutsu, Mjus, Panama Jack, Red Rag, Rehab, Shoecolate, Sendra, Superga, Tommy Hilfiger

Comfortabele schoenen

DLSport, Gabor, Hassia, Paul Green, Sebago, Sioux, Volare

Elegante schoenen met stijl

Lilian, Nalini, Peter Kaiser, Magnanni, Greve, Harris, Mio Tinto, Van Bommel

Pantoffels

Warmbat, Rohde , Haflinger, Sioux En Tommy Hilfiger

Accessoires als riemen, tassen en sokken

Bulaggi, Carlo Lanza, Collonil, Salvatore Sorrento, Camplin

Onderhoud van schoenen en tassen

Collonil, Pedag en Ringpoint

Nieuwsgierig geworden naar de schoenen collecties? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel. Neem ook eens kijkje in de overzichtelijke webshop met allerlei informatie over schoenen, reparatie en ander schoenen nieuws.

Meer lezen over Aad van den berg Modeschoenen? Lees ook deel I en Over Aad van den Berg Modeschoenen

 

De Noordwijker historisch Noordwijk Aad van den Berg Modeschoenen

 

Maarten van den Berg