• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Het Coronavirus

18-03-2020
Het Coronavirus heeft grote invloed op ons dagelijks leven. Ook wij houden dagelijks alle ontwikkelingen bij en volgen de preventieve maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen.

Het Coronavirus heeft grote invloed op ons dagelijks leven. Ook wij houden dagelijks alle ontwikkelingen bij en volgen de preventieve maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen.

Daarom informeren wij u graag persoonlijk hoe wij in onze winkel en online u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Het welzijn van onze medewerkers en u als onze klant heeft hierbij de hoogste prioriteit.

 

Bezoek aan onze winkel in Noordwijk

Vooralsnog hanteren wij de gebruikelijk openingstijden. Dit zullen onze openingstijden aanpassen aan de richtlijnen van het RIVM. Bekijk voor het vertrek naar onze winkel op onze webshop bij openingstijden. Zo komt u niet voor een dichte deur.

 

We begroeten u graag, maar zullen geen handen schudden.

Onze medewerkers treffen voorzorgmaatregelen betreft persoonlijke hygiëne

Frequent gebruikte objecten in onze winkel worden meerdere malen per dag gedesinfecteerd. Denk hierbij aan de kassa, pinautomaat, banken en stoelen en gereedschappen (schoenlepels ed.)

Wij hanteren uit voorzorg gepaste afstand tussen verkoper en klant. Hierdoor geven wij geven fysieke hulp bij het passen van de schoenen.

Wij vermijden zo veel mogelijk hand tot hand contact en vragen contactloos te betalen, met pinpas of mobiele telefoon.+

 

Aankopen via Aadvandenberg.nl

Gaat u liever niet het huis uit? Ook met onze webshop staan we onverminderd voor u klaar. Op aadvandenberg.nl kunt u onze hele collectie bekijken en desgewenst een bestelling plaatsen. Het is nog steeds mogelijk uw bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen in onze winkel.

Wij vinden het natuurlijk ontzettend vervelend dat we u niet onze gangbare service kunnen bieden, maar samen maken we het beste ervan!

Alvast bedankt voor uw begrip
team Aad van den Berg Modeschoenen