• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Greve comfort dagen 17 t/m 22 mei 2021

07-05-2021
Tijdens de Greve Comfort dagen van 17 t/m 22 mei staat onze winkel in het teken van Greve dus als u al langer op zoek bent naar echt goed passende en prachtige schoenen, dan bent u van harte welkom in onze winkel.

Greve comfort dagen

 

Greve Comfort Dagen

Datum: 17 t/m 22 mei 2021

Na jaren bestuderen, ontwikkelen en perfectioneren is de Greve Comfort lijn ontstaan. Een collectie geklede schoenen en casual sneakers beschikbaar in meerdere breedtes en voorzien van een uitneembare inlegzool. Zo hoeft comfort niet ten koste te gaan van het design.

Tijdens de Greve Comfort dagen van 17 t/m 22 mei staat onze winkel in het teken van Greve dus als u al langer op zoek bent naar echt goed passende en prachtige schoenen, dan bent u van harte welkom in onze winkel.

 

Greve sneakersGreve sneakers

 

Greve comfortGreve comfort

 

Greve comfort dagen bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

In samenwerking met schoenfabriek Greve uit Waalwijk hebben wij speciaal tijdens de Greve comfort dagen extra veel Greve schoenen op voorraad in onze winkel in Noordwijk. Kom van 17-5 t/m 22-5 naar winkel of maak alvast een afspraak

 

Greve originele houten schoenspanner cadeau

Greve Comfort dagen extraatje. Gedurende 17 t/m 22 mei ontvangt u bij aankoop van een paar Greve schoenen een originele Greve luxe Cedar houten schoenspanner twv. € 49,95 cadeau. 

 

Greve schoenspanners

 

Een collectie Greve schoenen in 2 breedtematen

Na jaren bestuderen, ontwikkelen en perfectioneren is de nieuwe Greve Comfort ontstaan. Een collectie in twee breedtematen H en K en met een uitneembare inlegzool. Ideaal als u een eigen inlegzool gebruikt. Zo hoeft comfort niet ten koste te gaan van het design.

 

Greve schoenen comfort in 3 kleuren, 3 modellen, alle maten

De Greve Utrecht en Rotterdam komen in de maten 6 t/m 12 als plain derby, brogue derby en als halfhoge derby boot. Beide leesten worden door Greve handmatig gefinished in de rijke kleuren Cognac, Coffee en Black.

 

Ook Greve sneakers op H en K wijdte

Uiteraard mag een bijpassende Greve sneaker op H leest Fury en K leest Haarlem niet ontbreken. Uiteraard ook met losse inlegzool en in diverse kleuren.

 

Ontdek de Greve Comfort collectie

De Greve Comfort collectie is verkrijgbaar bij ons in de winkel tijdens de Greve comfort dagen van 17 t/m 22 mei 2021. De Greve collectie is ook verkrijgbaar in onze webshop. Maar in de winkel ervaar je echt het loopcomfort van de Greve schoenen.

 

Greve Podium sneakers

 

 

Greve Podium sneakerGreve Podium sneakerGreve Podium sneaker