• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

De pantoffelhelden op het Rohde rode loper event.

12-10-2021
Rohde rode loper event staat dit keer in teken van onze pantoffel helden. Wij hebben een uitgebreide keuze in pantoffels.

Rohde pantoffels

 

De pantoffelhelden op het Rohde rode loper event.

Rohde rode loper event staat dit keer in teken van onze pantoffel helden. Wij hebben een uitgebreide keuze in pantoffels. Bekende merken van pantoffels zijn Rohde, Haflinger en Warmbat. Maar vele schoenen merken brengen ook een serieuze pantoffelcollectie als `Sioux en Tommy Hilfiger.

 

Rohde Maarten en Arjen Tielen

 

Rohde specialist in pantoffels en slippers.

De pantoffels van Rohde staan bekend als modern en comfortabel. Het merk Rohde is niet voor niets marktleider in Europa op het gebied van huisschoeisel en specialist in pantoffels en slippers. De Rohde pantoffels zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit, hebben een goede pasvorm en zijn erg comfortabel om te dragen, dit mede door de soepele en zachte materialen, leersoorten en voetbedden. Door het gebruik van deze materialen krijg je het gevoel dat je op wolken loopt en zorgen op die manier voor een comfortabel gevoel.

 

Warmbat

 

Warmbat comfortabel, lichtgewicht en duurzame pantoffels.

Vandaag de dag staat Warmbat voor de tijdloze pantoffel; warm, stoer en vooral comfortabel. Comfort is het uitgangspunt van iedere Warmbat. Schapenwol is zacht, veerkrachtig en van nature temperatuur regulerend. De vezels "ademen" en zijn daardoor een natuurlijke thermostaat voor je voeten. De vezels zijn hol, en kunnen tot 30% van hun eigen gewicht aan vocht absorberen zonder dat het vochtig aanvoelt.

 

De kwaliteit van Warmbat pantoffels.

Deze kwaliteit maakt de wol vochtregulerend, waardoor het mogelijk ontstane vocht op een natuurlijke manier naar de buitenlucht wordt afgevoerd. Ongeacht de weersomstandigheid. In de winter is schapenvacht een natuurlijke isolator, doordat de lucht tussen de vezels uw lichaamswarmte vasthoudt. Dit in tegenstelling tot het synthetische fleece-materiaal dat vaak wordt gebruikt in goedkope alternatieven en die vaak ten onrechte op de markt worden gebracht als "schoenen met schapenvacht". Bovendien bevat schapenvacht lanoline, dat uw voeten op een natuurlijke wijze hydrateert voor extra comfort.

 

De pantoffel helden van Haflinger.

Het merk Haflinger de prominente speler op het gebied van pantoffels. Het merk Haflinger bestaat al sinds 1898 en vindt haar oorsprong in Duitsland. Vanaf 1955 heeft het pantoffel merk Haflinger een grote groei doorgemaakt op het gebied van pantoffels. Hieruit volgden verschillende uitbreidingen van het merk, even als innovaties en meer nieuwe creaties. Het merk positioneert zich op de markt als een hoge kwaliteit producent, welke gebruik maakt van uitsluitend zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen. De producten zijn daardoor in perfecte harmonie met de natuur. Haflinger pantoffels zijn volledig gemaakt van natuurlijke materialen. Voor het beste comfort en kwaliteit worden materialen zoals zuiver scheerwol, wolvilt en kurk gebruikt. Daarnaast geeft het voetbed steun en ontlast de vermoeide voet. De zolen zijn slijtvast en antislip. Bij een aantal modellen is het mogelijk om een eigen voetbed in de pantoffels te doen, voor de perfecte steun. De collectie van Haflinger is erg uitgebreid en biedt voor ieder wat wils.

 

Haflinger pantoffels bij Aad van den Berg ModeschoenenHaflinger pantoffels bij Aad van den Berg ModeschoenenHaflinger pantoffels bij Aad van den Berg ModeschoenenHaflinger pantoffels bij Aad van den Berg Modeschoenen