• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

AAD VAN DEN BERG MODESCHOENEN – Nieuwe locatie in Noordwijk.

01-03-2019
Noordwijk 1 maart 2019 AAD VAN DEN BERG MODESCHOENEN – Nieuwe locatie in Noordwijk. De droom is uitgekomen! Aad van den Berg Modeschoenen heeft haar twee schoenenwinkels in de Hoofdstraat in Noordwijk samengebracht in één schitterende overzichtelijke winkel in het hart van het Noordwijk Shopping Centre.

Noordwijk 1 maart 2019

AAD VAN DEN BERG MODESCHOENEN - Nieuwe locatie in Noordwijk.

De droom is uitgekomen! Aad van den Berg Modeschoenen heeft haar twee schoenenwinkels in de Hoofdstraat in Noordwijk samengebracht in één schitterende overzichtelijke winkel in het hart van het Noordwijk Shopping Centre.

 

De nieuwe winkel op Hoofdstraat 62 in Noordwijk is open!

Een winkel met een relaxte sfeer, overzichtelijk en met een selectie van de mooiste schoenen van de beste kwaliteit. Daarmee zijn de andere twee winkels definitief gesloten. Sinds 1902 heeft schoenenfamilie Van den Berg op diverse plekken in Noordwijk schoenenwinkels gehad en op 1 maart 2019 is alles samengekomen in één mooie overzichtelijke  schoenenwinkel. Alle toonaangevende merken en vertrouwde gezichten zitten daarmee op één plek. Elegante, exclusieve schoenen met een Italiaans vleugje maar ook casual, sportieve schoenen en sneakers. Een speciaal plekje is er voor Blackstone shoes, Sendra boots & belts, MioTinto, Tommy Hilfiger, Floris van Bommel en de shop-in-shop van tassenmerk Bprime bags en Ynot.

 

Gepersonaliseerd met eigen Initialen in uw schoenen.

Onder de vlag van MioTinto vindt u prachtige met de hand gemaakte schoenen van Italiaanse makelij. Elk paar schoenen wordt naar wens gefinisht. Daarbij heeft u de keuze uiteen  zestal modellen, vijftien maten en dertig standaardkleuren, die onderling kunnen worden gecombineerd. En mocht u iets heel bijzonders willen, dan kan een paar schoenen zelfs speciaal voor u op kleur gemaakt worden. Elk paar kunnen bovendien voorzien worden van uw eigen initialen en het hand-finish-certificaat. De nieuwe collectie staat te stralen in de nieuwe winkel in Noordwijk. Elegante loafers, pumps en schoenen van de topmerken uit Italië, Portugal en Spanje, en veel casual sneakers, maar bovenal leuke en bijzondere schoenen. Zorgvuldig geselecteerd door Maarten van den Berg: de vierde generatie met de ware passie voor schoenen.

 

Aad van den Berg Modeschoenen Noordwijk
Hoofdstraat 62 Noordwijk
071 3612705
Webshop aadvandenberg.nl
Facebook & Instagram aadvandenbergmodeschoenen

 

Bron: 17 NEX & fotografie: Monica Stuurop