• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de sociale media. Volgt u ons al op de socials?  Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

 

Kop en Staart wordt MadOre
01-07-2022
Ilse Horck, oprichter en eigenaresse  van schoenenmerk Kop en Staart, heeft besloten met Kop en Staart verder te gaan onder de naam MadOre.
Lees verder
Sale
20-06-2022
De seizoensopruiming is begonnen! Nu volop keuze in merkschoenen voor minder in onze sale.
Lees verder
Loafers voor dames, de elegante keuze voor elke dag
10-06-2022
Loafers, ook wel instappers genoemd, zijn elegante schoenen die nog een beetje je huid laten zien. Heerlijk voor het Nederlandse weer én met een frisse look!
Lees verder
De zomer van Tommy Hilfiger combineert mode en functionaliteit
03-06-2022
Heb je de collectie zomerschoenen van Tommy Hilfiger al gezien? Voor zowel dames als heren vind je elegante en stijlvolle schoenen die een chique draai geven aan elke outfit.
Lees verder
Blackstone footwear, van workerboots naar modieuze sneakers
27-05-2022
De voorjaarscollectie van 2022 zit vol nieuwe stijlen en designs. Van stoere klassiekers tot moderne sneakers en zomerse loafers. De passie voor de pasvorm, het design en de materialen is gebleven.
Lees verder
Greve schoenen, het beste voor uw voeten
21-05-2022
Schoenfabrikanten van 1898 zijn er héél weinig, Greve is er echter één van. Kies voor de kwaliteitschoenen van Greve als je het beste voor je voeten wilt.
Lees verder
1 2 3 4