• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Meest complete aanbod in de regio
Categorie
18
Afdeling
Maat
Kleur
Prijs

Julian Hakes Pumps

2 artikelen
 

Julian Hakes

De Julian Hakes Story

De bekroonde, in Londen gevestigde, architect Julian Hakes bracht voor het eerst het ontwerp concept van afbeeldingen van een nieuwe dames modeschoen uit op de ontwerpblog www.dezeen.com

Later op de avond ontving hij het bericht van de uitgever van Dezeen dat hij rondging op het internet. Hij vroeg aan Julian zijn naam op Google te zoeken. Tot zijn verbazing bracht Google hem naar 'schoenen kopen ontworpen door Julian Hakes?'

Binnen een paar uur werd het verhaal opgepikt door de Amerikaanse blog www.gizmodo.com die meer dan 100.000 hits en stromen van reacties registreerde. In datzelfde weekend ontving Julian Hakes persinformatie van allerlei instanties vanuit de hele wereld.

 

The Hakes Mojito

Julian Hakes heeft nu een joint venture met een internationale producent en distributeur die verantwoordelijk zijn voor enkele van 's werelds top modeschoenen merken.

Julian Hakes heeft het ontwerp gereedgemaakt voor productie en in het zomerseizoen van 2012 was er sprake van de eerste collectie 'The Hakes Mojito'.

 

Julian Hakes is trots op het feit dat zijn merk goedgekeurd is voor Swarovski Elements. Ook is hij onlangs bekroond met de Drapers Award voor "Beste schoenontwerper van het jaar 2012".