Opgegroeid tussen de schoenen

Groot Rijswijk donderdag 8 december 2011

 

Opgegroeid tussen de schoenen

 

Aad van den Berg schoenen aan de Herenstraat 50 in Rijswijk is een echt familiebedrijf, dat al sinds 1902 bestaat. Maarten van den Berg vormt de vierde generatie.

 

"Ik ben letterlijk tussen de schoenen opgegroeid" vertelt Maarten van den Berg. "Wij zijn een klein bedrijf dat dichtbij z`n klanten staat en lokaal goed kan inspelen op hun behoeften. Wij hebben twee schoenenwinkels in het toeristische centrum van Noordwijk aan zee en sinds ruim twee jaar ook een in het historische centrum van Rijswijk. Oud-Rijswijk vind ik een heel leuk centrum. Je proeft als je hier rondloopt een positieve en gezellige sfeer. Dat proberen wij ook in onze winkel uit te stralen." "Wij verkopen ook unieke schoenen, anders dan gemiddeld met een mooie uitstraling en hoge kwaliteit", vervolgt Maarten. " Wij hebben een zeer brede collectie herenschoenen van vele bekende merken in onze winkel.

collectie en merken

Wij verkopen niet alleen mooie Nederlandse merken zoals Van Bommel en Van Lier, maar bijvoorbeeld ook de Italiaanse merken Magnanni en Giorgio. daarnaast hebben we de medische en trendy merken Zola`s Blackstone en Rehab Footwear. Van heilzaamste merk is Ben Saunders het gezicht." Trots is Maarten van den Berg op zijn uitgebreide collectie damesschoenen. Je kunt bij ons terecht voor betaalbare merken als Monshoe en Tamaris tot het midden tot hogere segment.. Ook is er een uitgebreide sneaker collectie voor zowel dames als heren van Cruyff, All Star, G-Star Raw tot d`Aquasparta. De schoenen kunnen worden gecombineerd met bijpassende accessoires. Voor dames zijn dit tassen in dezelfde kleur en materiaal en voor de mannen ceintuurs. Daarnaast beschikt Aad van den Berg Modeschoenen over een uitgebreide webshop www.aadvandenberg.nl met het totale aanbod van alle winkels overzichtelijk bijbeltaal.

 

Aad van den Berg Modeschoenen

Herenstraat 50

Rijswijk

www.aadvandenberg.nl

Deel dit artikel