NEX 9 Noordwijk Exclusief is uit!

NEX 9 is uit!

NOORDWIJK Het nieuwe magazine van NEX Noordwijk Exclusief nummer 9 is uit. Op donderdag 28 mei 2015 vond de lancering plaats in het gebouw van ESIC the European Space Innovation Centre. In het magazine veel over zomer, zee strand, fashion en ruimtevaart.. Lees en verder....

Brian staat op Blackstone shoes

De favoriete schoenen van Brian Issac uitgever van het magazine NEX zijn de Blackstone Shoes. Heerlijk canvas casual schoenen met lederen veters. Ook zijn er Blackstone Shoes voor dames. De insteek van het magazine is ook zomers mede omdat de zomer de langste is van de vier seizoenen van ruwweg 95,5 dagen van  23 juni t/m 23 september. Voeg hier alle mooie ingrediënten van Noordwijk aan toe en je voelt je blijer en gelukkiger. Dat gevoel vind je in Noordwijk.

Brian Issac staat op Blackstone by Aad van den Berg schoenen

Len10 leeft van de wind

Ruben Lenten is het covermodel van NEX 9 Hij leeft van de wind en doorgaans vind je hem op het strand van Noordwijk finest beach. Ruben Lenten (27) is een zeer getalenteerde kitboarder, die inmiddels de hele wereld over reist om zoals hij het zelf zegt"zo hard en extreem mogelijk te vliegen en daarmee de kitesport te promoten" Geboren en getogen Noordwijker. Ruben kiest er voor om zo hard mogelijk voor zijn doelen te gaan. Of het nu skiën of voetballen is, bij alles zoekt hij de grens op. Op het water maakt hij tegenwoordig enorme sprongen. Zijn record ligt op 25 meter hoog. Ter vergelijking de Noordwijkse vuurtoren is 33 meter hoog. Lees meer over Ruben in NEX9.

NEX9 Len10

Next level shopping hotspot shops

Of je nu trek hebt in een versgebakken visje, op zoek bent naar een paar mooie schoenen of gewoon lekker winkel in winkel uit wilt lopen: naast een prachtige badplaats is Noordwijk tevens een uitstekend shopdorp. Kijk een op FB Noordwijkshopping. De winkelcentra Binnen en Aan Zee hebben elk hun eigen uitstraling en bieden een gevarieerd aanbod aan winkels. Zeven dagen per week heerlijk shoppen in Noordwijk. Shopping tips: heren mode bij Ben Borst, luxe dames kleding bij Claudia Strater, Portland damesmode en Amazing, trendy en snelle fietsen bij Kees Fietsshop, Mooiekind fietsen en Steenvoorden, sport bij Wout Bergers en De Lange sport, schoen bij Aad van den Berg Top Style en Aad van den Berg Shoe Fashion, trendy kleding bij Giddy Goat Fashion, White Wash, Dansk,  Refresh, Tamtam en Zippy. Leuke woonaccessoires bij The Goodlife, By Daan, Soho, sieraden bij Van der Zwart Jewelz en Micckey's Edelsmederij en in bloemenbadplaats Noordwijk volop bloemen bij Roses Only, Blooms, Heemskerk en Vivace. Natuurlijk haal je je vis bij Admiraal-de Witt, Hoek's vis of vers aan de kar bij Van Duijn.

NEX 9 Aad van den Berg schoenen

De ruimtevaart maakt Noordwijk uniek!

In ESA's business Incubation Centre Krijgen startende bedrijven, die een product maken dat enige wijze is gelinkt aan de ruimtetechologie of ruimtevaart kennis, de kans om een succesvolle onderneming te worden. ESA BIC faciliteert en inspireert. Noordwijk is the space to be!

Noordwijk space to be

Nano en Carbon technologie in de spuitbussen van Collonil.

Een voorbeeld van zo'n nieuwe ontwikkeling zijn de spuitbussen van Collonil. De Nano en Carbon technologie ingezet voor de schoenverzorging deze geeft optimale bescherming tegen vocht en vuil aan het materiaal als leer, suède, nubuck textiel. Er is ook een Carbon Wax uitvoering voor gevette keversoorten die veelal op bootschoenen zit van Sebago en western boots van Sendra. De krachtige waterproof bescherming van alle materialen van leer, suède, nubuck tot textiel. Innovatieve Carbon- technologie met langdurige werking tegen vocht en vuil. Na het inspuiten wordt een weerbestendige, ademende, net-achtige structuur van polymeerkettingen gevormd. Hierdoor glijden waterdruppels als parels van het materiaal af. Een betrouwbare bescherming met een langdurig effect.

Deel dit artikel