Aad van den Berg schoenen | Passie voor schoenen sinds 1902

Aad van den Berg luxe schoenen sinds 1902 Passie voor schoenen!

Winkels in Noordwijk en Rijswijk. Online schoenen en tassen in onze webshop. Uitgebreide top shoe en exclusieve merkenschoenen collecties van o.a. pumps, laarzen, tassen en riemen. Levering direkt uit eigen voorraad, betrouwbaar en veilig betalen met iDeal. Besteld voor 16.00 uur, de volgende dag bij u in huis. 

 

Winkels van Aad van den Berg schoenen

Aad van den Berg schoenen heeft winkels in Noordwijk aan zee en Rijswijk nabij Den Haag. De winkels Top Style en Shoe Fashion zijn gelegen in het toeristische hart van Noordwijk nabij het strand, zee en duinen in de buurt van Katwijk, Sassenheim, Lisse, Oegstgeest en Wassenaar De winkel in Rijswijk is gelegen in het historische centrum van Oud-Rijswijk. Nabij Den Haag, Zoetermeer, Delft, Wateringen en Voorburg. 

Winkel Aad van den Berg Top Style

 Aad van den Berg Top Style: De vestiging in de Hoofdstraat 86 te Noordwijk staat voor luxe dames en heren schoenen en richt zich op het elegantere- en exclusieve genre. De collecties in de Top Style winkel zijn vooral anders. Niemand heeft immers dezelfde smaak in kleding en schoenen. De keuze voor de schoenen wordt voornamelijk bepaald door de kleding die men draagt. Daarom bezoeken wij zowel kleding- als schoenenbeurzen in binnen- en buitenland. Pasvorm en kwaliteit zijn de eisen die wij aan onze fabrikanten stellen. 

Winkel Aad van den Berg Shoe Fashion

Aad van den Berg Shoe Fashion: De vestiging in de Hoofdstraat 50 te Noordwijk staat voor trendy en de sportieve en casual genre. De collecties dames en heren schoenen in Shoe Fashion zijn vooral trendy . Naast het mode aspect zijn pasvorm en kwaliteit de eisen die wij aan onze leveranciers stellen. 

Winkel Aad van den Berg Rijswijk

Aad van den Berg Rijswijk De vestiging in de Herenstraat 50 te Rijswijk staat voor aparte en design schoenen met daarnaast een ruime keuze in de trendy en de sportieve en casual genre.  De winkel heeft een eigen karakter mede door de design schoenen die op en  top tot zijn recht komen en aansluiten bij de sfeer van het historische centrum van Rijswijk. Naast de vormgeving zijn pasvorm en kwaliteit de eisen die wij aan onze leveranciers stellen. 

Ben je op zoek naar luxe, exclusieve of aparte schoenen?

Bestel onze TopShoes online op http://www.aadvandenberg.nl
Dat is wat je noemt passie voor schoenen ! 

Waarom juist bij Aad van den Berg schoenen?

 Daarom winkel je online bij ons:

-          ruime keuze in de top merken
-          ruime keuze in schoenen, laarzen, tassen en riemen
-          veilig betalen via iDeal
-          betrouwbaar, klant- en servicegericht
-          directe levering uit voorraad
-          levering aan Nederland, België, Duitsland en EU-landen
-          telefonisch bereikbaar 071-3612705 

informatie!

Aad van den Berg schoenen Noordwijk en Rijswijk contact… 

Belangrijke merken van Aad van den Berg schoenen

Airstep , Aldo Brue, Arche, Bikkembergs, Birkenstock, Blackstone, Boeji , Borgioli, Bulaggi,  Collonil,  Cruyff, Di Stilo, Dubarry, D`Aquasparta, Enrico Bruno, Romit, Everybody, Floris van Bommel, Gabor,Giorgio schoenen,  Greve,Jan Jansen, Le Coq Sportiff, Lilian schoenen, Magnanni, Manas, Maripe, Mauro Teci, McGregor, Metro-sneakers by Gino B, Mocka, Monshoe, Nalini, Noble Blue, Pantofola d`Oro, Pascucci, Paul Green, Peter Kaiser, Rapisardi, Ravelli,Santoni, Scholl, Sebago, Sendra, Tamaris, Tommy Hilfiger, Tony Mora laarzen,  Tosca Blu, Unisa, United Nude, Van Bommel en Van Lier 

Nieuwsgierig?

Online schoenen op http://www.aadvandenberg.nlhttp://www.passievoorschoenen.nl

Volg ons via de social media

twitter
facebook
youtube


Dagelijks wordt onze webshop geactualiseerd. Daardoor is de voorraad schoenen, laarzen en tassen 99% up-to-date. Onze bijzondere collecties zullen continu uitgebreid worden met nieuwe merken en nog meer schoenen, laarzen en tassen. Dus als u nu even niets kunt vinden naar uw zin, kom dan binnenkort nog eens terug.

 

Aad van den Berg schoenen | Passie voor schoenen sinds 1902

Maarten van den Berg

 

 

 

Deel dit artikel