Aad van den Berg Modeschoenen neemt Brokx in Rijswijk over.

Aad van den Berg Modeschoenen neemt Brokx in Rijswijk over.

Noordwijk-Rijswijk 22 juni 2009Aad van den Berg Modeschoenen neemt Brokx schoenen in Rijswijk over. Een bijzonder moment na 37 jaar gaat Brokx schoenen aan de Herenstraat 50 te Rijswijk stoppen. Aad van den Berg Modeschoenen zal na een ingrijpende verbouwing naar verwachting medio september zijn deuren openen in Rijswijk.

In 1962 kwam de heer Brokx als verkoper in de zaak in Rijswijk. 10 jaar later heeft hij de zaak overgenomen en startte hij samen met zijn vrouw Brokx schoenen in Rijswijk. Zij hebben zich in de loop van de tijd weten te onderscheiden met hun collecties, service en aandacht voor de klant. Dit sluit goed aan bij de filosofie en cultuur van Aad van den Berg Modeschoenen uit Noordwijk.

Aad van den Berg Modeschoenen bestaat sinds 1902. Het bedrijf exploiteert twee winkels in het toeristische hart van Noordwijk. Ieder met hun eigen accent, maar samen goed voor alle toonaangevende topmerken in Noordwijk. Top Stylebrengt de exclusieve en onderscheidende collecties voor dames en heren. Shoe Fashionbrengt de casual en trendy collecties. Tevens heeft Aad van den Berg Modeschoenen een zeer uitgebreide website en webshop met de naam

Aad van den Berg Rijswijk zal een mix worden van de alom bekende Top Style en Shoe Fashion winkels in Noordwijk. De sterke punten van beide winkels worden samengebracht in de winkel aan de Herenstraat 50 in Rijswijk.

Damesschoenen merken zullen zijn: Airstep, Bikkembergs, Cruyff, D’AquaSparta, Everybody, Floris van Bommel, Jan Jansen, La Martina, Ravelli, Le Coq Sportiff, Lilian, Manas, Monshoe, Pascucci, Paul Green, Peter Kaiser, Rapisardi, River Woods, Sendra Boots, Timberland, Tommy Hilfiger en United Nude.
Een bijzonder sterk punt van Aad van den Berg Modeschoenen is de opgebouwde knowhow op het gebied van de mannenschoenen. De mannencollecties krijgen daarom dan ook ruimschoots de aandacht in Rijswijk. Topmerken zullen zijn Van Bommel, Floris van Bommel, Noble Blue, La Martina, Van Lier, Magnanni, Enrico Bruno, Corvari, maar daarnaast ook Bikkembergs, D’Aquasparta, Cruyff, Tommy Hilfiger, Le Coq Sportief en Timberland.

Met het mooie weer is een bezoek aan Noordwijk en de winkels van Aad van den Berg Modeschoenen zeker de moeite waard. Medio september kunt u ook in Rijswijk, Herenstraat 50 bij Aad van den Berg Rijswijk terecht, waar thans nog Brokx schoenen is gevestigd

Deel dit artikel