Wollig warm bij Aad van den Berg schoenen

Wollig warm bij Aad van den Berg schoenen

metro-sneakers Blackstone shoes en Rehab footwear bij Aad van den Berg schoenen

Metro-sneaker bij Gino-B of ook wel Apres-ski-boots

Het portugese merk Metro-sneakers by Gino-B maakt honderd procent handgemaakte vrijetijdsschoenen. Het merk is erg populair onder de bekendeNderlanders als Piere van Hooidonk en Inge de Bruin Zij laten zich graag op de modieuze Metro-snekers van Gino-B zien. Er zijn diverse modellen voor zowel de mannen asl voor de vrouwen. De Metro-sneakers van Gino-B zijn goed te dragen onder jeans. Je ziet er vlot uit, zonder al teveel de jonge skater te willen nadoen.

Apres-ski-sneakers bij Aad van den Berg schoenen

 

Blackstone shoes

Van stoere werkschoenen met stalen neuzen naar Fashion shoes

Noem de naam Blackstone shoes en op het netvlies van velen zullen voornamelijk visioenen van stoere werkschoenen met stalen neuzen verschijnen. Natuurlijk hebben wij ons in de loop der jaren ontwikkeld en naast deze werkers ook menig modieuze collectie voor man en vrouw het daglicht doen aanschouwen. Echter: de tijden zijn onzeker en daardoor rijp voor bezinning en herwaardering van datgene dat in het verleden zijn kwaliteit heeft bewezen, datgene waar op te bouwen valt. Voor het vanuit Gouda opererende schoenenmerk Blackstone shoes is dat de werkboot: onze eigen working class hero. Maar zoals zelfs de stoerste mannen er tegenwoordig niet voor terugdeinzen zich uiterlijk te verfraaien, heeft ook onze noeste werker een facelift ondergaan. Vandaag de dag verschijnt hij in verfijnde leersoorten en in gelimiteerde oplage zelfs met een zweem van satijn, lak of metallic. Een degelijk doch stijlvol ogend onderwerk maakt het geheel tot een modieuze krachtpatser.

Blackstone shoes bij aad van den Berg schoenen

Blackstone shoes er is meer

Uiteraard is er meer: stijlvolle sneakers, stoere laarzen, elegante klassiekers met eigenzinnige leestvormen en veelal handmatig aangebrachte finish die de schoen een doorleefd karakter meegeven. Een diverse collectie met een constante factor: Liefde voor een produkt dat geworteld is in een familietraditie die meerdere generaties teruggaat, Liefde die zich manifesteert in groot vakmanschap en het gebruik van de mooiste materialen, passie voor schoenen. Kom ze bewonderen in de winkels van Aad van den Berg schoenen

Rehab Footwear

Rehab footwear schoenen jong en dynamisch

Rehab Footwear, opgericht in 2008, is een jong uniek merk dat haar eigen dromen waar maakt en de wereld verovert met inspirerende eigenzinnige producten. De brutale creatieve combinaties van kleur en materiaal geven de schoenen een heel eigen gewaagd karakter. Rehab is voor iedereen met een passie voor schoenen, eigen identiteit en interesse voor fashion. Rehab schoenen stralen veel creativiteit uit voor mannen en vrouwen, op een behapbare manier. Het plaatje klopt helemaal en daarom zijn deze schoenen een succes in Nederland, Belgie en Duitsland. 

Rehab footwear bij Aad van den Berg schoenen

Deel dit artikel