Wegener Media: Passie voor schoenen sinds 1902

Passie voor schoenen sinds 1902

Wegener media: Aad van den Berg modeschoenen heeft een passie voor schoenen. De winkel is een typisch familiebedrijf dat al sinds 1902 bestaat. Hele generaties zijn opgegroeid met de toonaangevende collectie modeschoenen die bij Aad van den Berg verkocht wordt.

 

Aad van den Berg Modeschoenen heeft voor elk seizoen een uitgebreide collectie schoenen van bekende merken, zoals G-Star Raw schoenen of Lilian schoenen. De webshop is gemakkelijk ingedeeld in een sectie voor mannen en vrouwen. Daarnaast is het mogelijk om de collectie van uw favoriete merk te selecteren, zodat u direct alle schoenen ziet die momenteel worden verkocht van bijvoorbeeld Mauro Teci schoenen of Giorgio schoenen.

 Zomercollectie

 Voor deze zomer en dit najaar heeft Aad van den Berg schoenen weer diverse topmerken geselecteerd voor mannen en vrouwen. De heren kiezen bijvoorbeeld voor de sportieve schoenen van het merk D`Acquasparta, de stoere laarzen van Sendra Boots of slippers en schoenen van Blackstone schoenen. Sendra Boots heeft ook een collectie laarzen voor dames. Daarnaast heeft Aad van den Berg modeschoenen voor deze zomer diverse moderne pumps en hakschoenen geselecteerd van merken als K & S schoenen en Unisa schoenen. Een tikkeltje sexy.

 Retourneren geen enkel probleem

 Wilt u de schoenen om wat voor reden dan ook retourneren of ruilen? Dat is bij Aad van den Berg schoenen uit Noordwijk en Rijswijk geen enkel probleem. Binnen 14 dagen kunt u zonder reden van opgaaf de schoenen retour sturen. Het geld wordt dan zo snel mogelijk op uw rekening teruggestort. Uiteraard is het ook mogelijk de schoenen te ruilen voor een andere maat of andere kleur.

 De gehele collectie van Aad van den Berg schoenen is te bekijken op www.aadvandenberg.nl. Hier zijn naast schoenen zoals Giorgio schoenen, Mauro Teci schoenen en Arche schoenen ook andere artikelen te koop, zoals laarzen en tassen van topmerken. Dat is wat je noemt passie voor schoenen.

Deel dit artikel