Van Lier stijlvolle herenschoenen

Stijlvolle Van Lier schoenen kopen

Mannen die Van Lier schoenen kopen staan midden in het leven. De Van Lier-man kleedt zich goed en weet wat hij wil en waar hij voor staat. Hij houdt van het goede leven. Zijn stijl is stijlvol sportief en dat geldt dus zeker voor zijn schoenen. Bij Aad van den Berg schoenen zijn we er trots op dit mooie schoenen merk te mogen voeren.

Van Lier bij Aad van den Berg schoenen

Handgemaakte herenschoenen van Van Lier

De herenschoenen zijn handgemaakt en ontworpen met het oog op de wensen van de Nederlandse-man. De stijl en uitstraling van het merk worden onderstreept door de bijzondere materiaal gebruik. Wie Van Lier schoenen wil kopen doet dat bij ons in de Shoe Fashion schoenenwinkels of online.

Van Lier herenschoenen, perfecte kleuren


Van Lier herenschoenen beperken zich niet tot de standaardkleuren zwart en bruin. Ook grijs, lichtblauw, donkerblauw en zelfs groen behoren tot de mogelijkheden voor de man die zich graag op Van Lier herenschoenen voortbeweegt. De schoenen verraden iets van een nonchalante levenshouding, zonder hun stijl en klasse te verloochenen. De mannen die Van Lier schoenen kopen zijn niet bang zich te laten zien. Of het nu in Nice of Florence is of thuis in Nederland, de Van Lier man is trots op wie hij is en waar hij voor staat.

Ambachtelijke gemaakte Van Lier schoenen kopen


Met een combinatie van klassieke verfijning en stijlvolle sportiviteit, laten de mannen die Van Lier schoenen kopen zien wie ze zijn. Elegantie, klasse en een goede pasvorm zijn sleutelwoorden. Een schoen van Van Lier wordt ambachtelijke gemaakt van hoogwaardige materialen. De kwaliteit is te zien, te voelen en te ruiken, de modellering is subliem en iedere klassieke schoenmaker wordt weemoedig bij het bekijken van de fijne materialen.

Van Lier herenschoenen, al sinds 1815


Van Lier herenschoenen worden al sinds 1815 handgemaakt. Plaats van handeling was aan de Langstraat in het Brabantse Loon op Zand. De combinatie van uiterste finesse, draagcomfort en het altijd stijlvolle design maken het merk populair bij Nederlandse mannen. De schoenen zijn handgestikt en hebben een fraaie belijning. De klasse druipt er vanaf en Aad van den Berg schoenen verkoopt het merk dan ook graag. Van Lier herenschoenen, voor wie zich wil onderscheiden met pure stijl.

van Lier herenschoenen zijn verkrijgbaar in de winkel

Aad van den Berg Shoe Fashion Hoofdstraat 50 Noordwijk

Deel dit artikel