Stretch you life!

Firenze Italie. NR Rapisardi Stretch your life

Strech materialen zijn hot! Het Italiaanse schoenenmerk Rapisardi is gespecialiseerd in deze te gekke Stretch materialen op slippers, sandalen, laarzen en enkellaarzen.

 

Rapisardi Firenze Italie

Rapisardi - gevestigd in Firenze Italia of ook wel Florence, ontwerpt en produceert exclusieve damesschoenen. In 1959 is Rapisardi begonnen als klein familiebedrijf in het mooie Toscane. Rapisardi heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van handgemaakte sandalen en slippers volgens de oude Florentijnse traditie. Inmiddels presenteert NR naast de rotsvaste zomercollecties ook wintercollecties, waarbij pumps, enkel-, knie- en overknee laarzen een fraai Italiaans modisch beeld vertolken. In de collecties wordt een grote diversiteit aan materialen gebruikt : hoogwaardige sintetica, elastiek, leer, fantasiematerialen, lak, stretch, glitter, vlecht en diverse prints. Nog steeds worden alle artikelen, teenslippers, slippers, sandalen, schoenen, laarzen en enkellaarsjes, in Italië geproduceerd en dat zegt genoeg over de kwaliteit van deze mooie schoenen. De uitvoering en pasvorm is altijd perfect en dat verklaart waarom Rapisardi kan rekenen op een trouwe schare fans.

Rapisardi by aad van den Berg schoenen

Al meer dan 50 jaar Rapisardi

In meer dan 50 jaar is Rapisardi uitgegroeid tot een zeer belangrijke producent van schoenen voor dames op de Italiaanse en internationale markt. De Amerikaanse en Nederlandse markt was al vroeg op de hoogte van de mooie producten van Rapisardi, inmiddels worden de Rapisardi artikelen wereldwijd verkocht. De luxe modellen hebben een classy uitstraling maar zijn nog steeds verkrijgbaar tegen een eerlijke prijs in mooie winkels als ook via diverse kanalen online. Rapisardi is ondermeer verkrijgbaar in Noordwijk aan zee bij Aad van den Berg Modeschoenen. Welke vrouw wil er nu niet een paar prachtige schoenen, die in Italië vervaardigd zijn?

Rapisardi uit Italie

NR|Rapisardi produceert in Italië en is in staat om gedurende het hele jaar op korte termijn na te leveren. Dat is vooral voor de stretchlaarzen, die eigenlijk tot all-season-artikelen zijn verworden, een groot voordeel!

Rapisardi najaar collectie 2015 – 2016

Elastische STRETCH laarzen in alle denkbare versies, op sportieve zolen, vrouwelijke plateaus of elegante hakken. Rapisardi oppert niet voor niets Stretch your life! … stretch enkellaarsjes, stretch knielaarzen en hippe over-de-knie laarzen. Helemaal goed te combineren bij jurkje of rok.

Het  zwarte suède of nabuk-achtige stretch materiaal is favoriet. De taupe (fango) en grijs (asfalto) de taupe suède combineren prachtig bij de najaarstinten. Het navy blauw is een klassieker geworden, het aubergine (vino) rood een modische invulling. Nog meer variatie is er in luipaard en slangen prints. Bekijk de collectie in de winkels van Aad van den Berg Modeschoenen of kijk on line www.aadvandenberg.nl/damesschoenen/rapisardi

Rapisardi by aad van den Berg schoenen

Deel dit artikel