Sebago dockside 70 jaar

Sebago bootschoenen ofwel dockside’s

Het schoenenmerk Sebago bestaat dit jaar 70 jaar. Sebago is gespecialiseerd in de traditionele dockside en bootschoenen. Sebago is trots op haar uitgebalanceerde assortiment, modieuze kleuren en waterbestendige en geoliede materialen.

Sebgao bij aad van den Berg schoenen

Sebago en indianen

Sebago is het indiaanse woord voor groot wateroppervlak Het schoenenmerk Sebago staat bekend om zijn Penny Loafers, op het Europese vasteland mocassins genoemd. De kwaliteit van het leer, de afwerking en de grove ambachtelijke handstiksels zijn de typische eigenschappen van de handgemaakte Sebago penny loafers. Handgemaakt is slecht één punt. Naast het kwalitatieve leder voor een langere levensduur en een groter comfort, biedt Sebago een brede waaier aan in lengte en breedtematen.

Sebago dockside’s

Een andere ontwikkeling is de sportieve schoen Docksides, die waterbestendig, antislip en warmt werend is, ideaal voor zeilers onder ons. Inmiddels is deze schoen in de gehele wereld bekend, eerst in Maine, de Verenigde Staten en vervolgens in heel Europa. De meest bejubelde en tevens meest geïmiteerde schoenen, de Docksides worden ieder jaar in verschillende kleuren ontworpen

Sebago bootschoenen ofwel Docksides zijn verkrijgbaar in de winkel:
Aad van den Berg Top Style, Hoofdstraat 86, Noordwijk

Deel dit artikel