Schoenenbeurzen Modefabriek Amsterdam

De modefabriek 23 januari 2017

Amsterdam maandag 23 januari 2017 de Modefabriek in de RAI in Amsterdam was het betreft de internationale beurzen voor Najaar/winter 2017 een thuis wedstrijd. Heerlijk dichtbij, alhoewel de normale reistijd van 40 minuten er wel uiteindelijk 5 kwartier zijn geworden. Al met al was het een inspirerende en druk bezochte beurs. Er gebeurde echt wat. Fashion & shoes leeft!

Lifestyle op de Modefabriek

De Modefabriek bestaat uit diverse hallen met diverse segmenten, lifestyle en imago. Zo worden alle stromingen gevolgd van toegankelijk, naar street, snelle fashion, trends en internationale mode. Mooi is de combinatie tussen de gehele fashion van kleding, schoenen, tassen, accessoires en nieuwe jonge ontwerpers en designers.

modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen     Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen     Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen

Schoenen op de Modefabriek

Voor de schoenen bracht ik een bezoek aan Unisa. Samen met Carl Nobelen namen we nieuwste items voor komend najaar van Unisa door. Met de nieuwe bikers serie zetten ze echt weer wat neer. Superga het Italiaanse casual gympen merk richt zich nog vol op de komende zomer met frisse kleuren. Deze zullen binnenkort bij ons in de winkels zijn. De Classic 2750 zijn er weer in vele uitvoeringen. Deze kan bij niemand ontbreken. Door naar Rehab footwear, een drukte van jewelste. Rehab komt weer met mooie nieuwe prints en stoere boots in verrassende materialen.

Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen     Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen    Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen

Jan Jansen in terug

Jan Jansen is weer terug en presenteerde sprankelende nieuwe modellen in het hoge segment. Ook Papucei brengt weer aparte bijzondere schoenen in prachtige materialen. Door naar Lazamani het slipper merk voor komende zomer. In mei 2017 bij in de winkels van Aad van den Berg modeschoenen in Noordwijk. Zo heb ik nog veel meer schoenen labels bezocht en me laten inspireren door de kleuren, materialen en stylen van de kleding. Bij Tango shoes een order voor direct opgegeven met gave boots met veel gespen. De eerste is dezelfde week direct binnen gekomen en de rest volgt begin maart. Steeds weer nieuwe items in onze winkels.

Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen    Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen     Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen     Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen

Introductie bij Gino-B van de Malibu King

Ik was getuige bij Gino-B Malibu King White and Black, waar het eerste exemplaar werd uitgereikt aan World Champion Rico Verhoeven door Pierre van Hooijdonk en Parry Patel. Daarna kreeg ook ik een exemplaar uitgereikt door Pierre van Hooijdonk. Deze serie in white en black is binnenkort verkrijgbaar bij Aad van den Berg schoenen in Noordwijk. Ook bij Gino Bianchi zijn er in de barberboots en barista boots mooi vernieuwingen in hand gefinishte leersoorsoorten.

Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen    Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen

Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen          Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen     Modefabriek Amsterdam Aad van den Berg schoenen

 

De Modefabriek zit er weer op. Het was een nuttige inspirerende beurs zo is de aftrap voor het nieuwe inkoopseizoen NW2017/2018 echt begonnen. Op naar de volgende beurzen.

Maarten van den Berg

Deel dit artikel