schoenenbeurzen Berlijn 16-1-2017

Berlijn schoenenbeurzen

Maandag 16 januari 2017 reisden we af naar Berlijn om daar de schoenen en fashion beurzen te bezoeken voor Najaar/winter 2017/2018.

Na een Relaxte treinreis samen met schoenen collegae kwamen we in de namiddag aan in Berlijn. Na een bezoek aan een van fashion centra van Europa namelijk Berlijn streken we neer in een fantastisch restaurant waar we met de collectioneurs van Lilian en Donna Carolina de laatste trends bespraken. In Berlijn zijn er diverse modebeurzen tegelijkertijd verspreid over de stad. Zo is er de Premium, Panorama, Seek en Bright.

Berlijn Premium

Dinsdag bezochten we eerst de Premium. Voor de schoenen veruit de belangrijkste van de vier en tevens de eerste schoenenbeurs voor het nieuwe seizoen. In de sfeer van oude industriële gebouwen worden de nieuwe collecties getoond. De fabrikanten laten uiteraard nog niet het achterste van hun tong zien, want de grootste beurs de Micam in Milaan komt er immers nog aan. Zo hebben we de eerste collecties beoordeeld van onder andere Donna Carolina, Kennel und Schmenger, Sendra, Peter Kaiser, Everybody, Superga, Arche en vele andere. Zowaar waren er ook onze eigen Nederlandse Floris van Bommel en Blackstone shoes. Maar ook leuke nieuwe merken, waarvan we de namen nog niet kunnen vermelden.

Berlijn Panorama

Na de Premium beurs op naar de Panorama beurs, hier had de fashion, accessoires en tassen de overhand, zeker zo belangrijk voor ons wat betreft kleuren, materialen, stoffen en stylen.

Het waren leuke inspirerende beurzen in Berlijn. Vol ideeën en de eerste orders zijn weer geplaatst voor Aad van den Berg Modeschoenen uit Noordwijk en gaan we weer tevreden op weg met de trein met een gangetje van over de 250 km naar Nederland. We zijn alweer nieuwsgierig naar de volgende beurzen in Amsterdam, Düsseldorf, Antwerpen en Milaan.

Maarten van den Berg

Berlijn     Premium Berlijn     Berlijn

Deel dit artikel