Schoenen kopen rondom Leiden

Mooie schoenen kopen Leiden

Het is altijd een feestje om schoenen te kopen in Leiden. De stad is gezellig en shoppen is leuk. Maar ook voor wie online wil slagen is Aad van den Berg schoenen het goede adres. De Zuid-Hollandse schoenenspecialist heeft een grote collectie modieuze schoenen met een perfecte pasvorm. U kunt dan denken aan merken als Giorgio, Converse, Floris van Bommel, Magnanni, Bikkembergs en nog veel meer – klik hier voor de volledige merkenlijst. Wie op schoenen van Aad van den Berg loopt, loopt altijd een stapje voor.

Meer informatie over Sendra laarzen kopen en Floris van Bommel schoenen kopen

Lilian schoenen kopen, een vertrouwd familiegevoel

Wilt u Lilian schoenen kopen, dan is Aad van den Berg schoenen het goede adres. Het stijlvolle Italiaans topmerk biedt schoenen, pumps en laarzen, die zich kenmerken door de precisie waarmee ze worden gemaakt. Perfecte afwerking, de mooiste materialen. Zo komen bijvoorbeeld de kleuren prachtig tot hun recht en loopt u er letterlijk op uw allermooist bij. Lilian schoenen bestaat sinds 1973 en is een echt familiebedrijf. Net als Aad van den Berg schoenen. Al sinds 1902 zijn we h schoenspecialisten in Zuid-Holland.

Schoenen kopen Leiden en omstreken

Een dagje op stap en dan schoenen kopen in Leiden. Maar waarom zou u zich beperken en niet eens rondkijken in de regio Leiden? Tot ver in de omstreken is Aad van den Berg schoenen een begrip. We hebben een ruime collectie topmerken en prima service. Met winkels in Rijswijk en Noordwijk weten mensen uit de regio de zaak al van oudsher goed te vinden, maar ook online blinken we uit door onze service en ons vakmanschap. Kom eens langs, offline of online, we staan voor u klaar.

Italiaanse Lilian schoenen kopen

Lilian schoenen worden gemaakt in een kleine handwerkfabriek, gevestigd in de provincie De Marche in Italië. In het familiebedrijf werken ouders, kinderen en schoondochter eendrachtig samen om u een zo mooi mogelijke schoen te bezorgen. De fabriek heeft met zo'n 25 medewerkers een dagproductie van rond de 250 paar. Bij al deze schoenen, pumps en laarzen draait het om pasvorm en kwaliteit. Om het draagcomfort van de laarzen nog verder te verhogen worden er aparte modellen voor stevige en voor slanke kuiten geproduceerd. Wie Lilian schoenen wil kopen, kan online en offline bij Aad van den Berg schoenen terecht.

http://www.aadvandenberg.nl/schoenen-kopen-leiden.html

Deel dit artikel