Rehab footwear 10-daagse

Rehab footwear 10-daagse bij aankoop Rehab schoenen een originele beanie  twv € 19,95 cadeau!

 

10 dagen draait alles om Rehab footwear. Ontdek en ervaar dit prachtige merk bij ons in de winkels. Tijdens onze Rehab footwear 10-daagde ontvangt u bij aankoop van een paar Rehab footwear schoenen een originele beanie twv € 19,95 cadeau. Uiteraard zolagnd de voorraad strekt. De Rehab footwear 10-daagde is van vrijdag 3-11 tot zondag 12-11. Kijk nu alvast voor de collectie van dit mooie merk in onze webshop klik hier.

rehab footwear bij aad van den Berg Modeschoenen

Rehab footwear sinds 2008

Het schoenenmerk Rehab footwear is gespecialiseerd in modieuze herenschoenen en damestassen en accessoires. Rehab footwear is trots op haar uitgebalanceerde assortiment, modieuze kleuren en trendy materialen.

Rehab footwear schoenen jong en dynamisch

Rehab Footwear, opgericht in 2008, is een jong uniek merk dat haar eigen dromen waar maakt en de wereld verovert met inspirerende eigenzinnige producten. De brutale creatieve combinaties van kleur en materiaal geven de schoenen een heel eigen gewaagd karakter. Rehab is voor iedereen met een passie voor schoenen, eigen identiteit en interesse voor fashion. Rehab schoenen stralen veel creativiteit uit, op een behapbare manier. Het plaatje klopt helemaal en daarom zijn deze schoenen een succes in Nederland, België en Duitsland.

Rehab footwear is verkrijgbaar in de winkel:
Aad van den Berg Shoe Fashion, Hoofdstraat 50, Noordwijk

Deel dit artikel