Paul Green damesschoenen 10-daagse

Paul Green 10-daagse bij aankoop Paul Green schoenen de Collonil CarbonPro twv € 13,95 cadeau!

10 dagen draait alles om Paul Green. Ontdek en ervaar dit prachtige merk bij ons in de winkels. Tijdens onze Paul Green 10-daagde ontvangt u bij aankoop van een paar Paul Green schoenen het unieke verzorgingsproduct CarbonPro van Collonil twv € 13,95 cadeau. De Paul Green 10-daagde is van vrijdag 27-10 tot zondag 5-11. Kijk nu alvast voor de collectie van dit mooie merk in onze webshop klik hier.

Paul Green 10 daagse

Paul Green damesschoenen sinds de jaren ‘90

Het damesschoenenmerk Paul Green is gespecialiseerd in modieuze, goedpassende damesschoenen, enkellaarsjes, pumps en sneakers. Paul Green München is trots op haar uitgebalanceerde assortiment, modieuze kleuren en trendy materialen. Paul Green bestaat sinds de jaren '90. Paul Green damesschoenen kopen doe je bij ons in de schoenenwinkels of online. Met Paul Green damesschoenen zie je er altijd top uit!

Paul Green damesschoenen staan bekend om de aansprekende ontwerpen en goede pasvorm.


Paul Green is gestart onder het motto dat een schoen niet eerder een schoen is als niet de hoogste mate van het visuele aantrekkelijkheid en een uitermate fijne pasvorm wordt bereikt. Helaas hebben tal van bedrijven de functie van een schoen ondergeschoven tov het design, maar niet bij Paul Green. Paul Green damesschoenen bekend om hun uitstekende pasvorm

Het vinden van de perfecte pasvorm staat bij Paul Green staat hoog in het vaandel.


De basis van de perfect zittende Paul Green damesschoenen zijn de exclusieve met de hand gemaakte mallen en de patronen van de schoenen. Al meer dan 60 jaar know-how voegt Paul Green toe aan de montage, met de grootst mogelijke nauwkeurigheid om de kwaliteit te waarborgen. Voor de Paul Green schoenen worden alleen de beste leersoorten en mooiste accessoires gebruikt. Een gedetailleerde benadering van stikken van het schoeisel. De eindcontrole beslaat 50 kwaliteitswaardes waaraan de schoenen moeten voldoen. Zo genereert Paul Green de perfecte pasvorm van de Paul Green damesschoenen. De zolen van de Paul Green schoenen hebben een rubberen laagje welke de duurzaamheid van de schoen ten goede komt.

 

Paul Green damesschoenen zijn verkrijgbaar in de winkel:
Aad van den Berg Shoe Fashion, Hoofdstraat 50, Noordwijk

 

Mooie schoenen wil je toch ook zo lang mogelijk mooi houden?


Wij van Aad van den Berg modeschoenen verkopen mooie en kwalitatief hoogstaande schoenen, pumps, boots en laarzen van de mooiste materialen. Schoenen hebben heel wat te verduren. Natuurlijk wilt u dat uw nieuwe schoenen zo lang mogelijk mooi blijven en de oorspronkelijke uitstraling behouden. Goed verzorgde schoenen zien er dan ook langer mooi uit, waardoor u ze ook langer met plezier kunt dragen! Daarom hebben wij van Aad van den Berg modeschoenen gekozen voor de verzorgingsproducten van Collonil. Lees hier ons advies mede samengesteld door Frans Muller.

 Collonol CarbonPro

Collonil en Frans Muller


Al meer dan 90 jaar staat de merknaam Collonil voor kwaliteit wat betreft verzorging, reiniging en impregneren van schoenen.
Collonil (Salzenbrodt GmbH & Co KG) is een traditioneel Duits familiebedrijf met productiefabrieken in Berlijn. Collonil richt zich op het verzorgen van schoenen in alle materiaalsoorten. Met recht kunnen we zeggen: We care for shoes. Sinds ruim 50 jaar importeert en distribueert Frans Muller Benelux BV de Collonil productebn in Nederland en sinds 2000 in de gehele Benelux.

 

Paul Green 10 daagse

Deel dit artikel