Ontwerp je eigen schoenen bij Aad van den Berg schoenen

Design your own Shoes!

U kunt uw eigen schoenen bij ons samenstellen. Via een touchscreen in onze Top Style winkel kunt u eigen, unieke herenschoenen met enkele bewegingen samenstellen. Er is een keuze uit maar liefst meer dan 100 kleuren van diverse soorten Italiaans leer.

Ontwerp je eigen herenschoenen bij Aad van den Berg schoenen

Van glad leer, suede, nubuck, lak leer, reptiel en crokoprints. Hierdoor kunnen duizenden verschillende variaties gemaakt worden, waardoor er altijd iets passends bijzit. Het maat bereik is van maat 5 t/m 13 ofwel van maat 38 t/m 48. Er zijn twee verschillende wijdte maten namelijk een G-wijdte en een H-wijdte.

Ontwerp je eigen herenschoenen bij Aad van den Berg schoenen

Kijk en otwerp op de website www.barlishoes.nl uw eigen schoenen en kom met uw ontwerp naar onze winkel waar u de materialen kunt zien en voelen en de juiste maat kunt passen en ontdek hoe eenvoudig u uw eigen schoenen samenstelt. 

Barli shoes zijn verkrijgbaar bij Aad van den Berg schoenen

Het herenschoenenmerk Barli shoes is gespecialiseerd in het ontwerp van je eigen herenschoenen met bijpassende riem. Barli shoes is trots op haar uitgebelanceerde assortiment, modieuze kleuren en trendy materialen.

Barli Shoes bij Aad van den Berg schoenen        

            Barli Shoes bij Aad van den Berg schoenen

 

Barli shoes zijn verkrijgbaar in onze onderstaande winkels:

 

Deel dit artikel