Nieuwste collectie zomerschoenen online

De zomer nadert en dat betekent dat Aad van den Berg modeschoenen weer een nieuwe collectie schoenen heeft van verschillende bekende merken. De mooiste Italiaanse modeschoenen voor de zomer zijn dan ook te vinden bij Aad van den Berg modeschoenen in Noordwijk en Rijswijk.

niewuwe collectie Aad van den Berg modeschoenen

Eigenaar Maarten van den Berg en medewerkers van Aad van den Berg modeschoenen hebben een passie voor schoenen. Voor de aankomende zomer hebben de schoenenwinkels zowel voor heren als voor dames weer een uitgebreide collectie van verschillende soorten schoenen, zoals instappers, pumps, laarzen en slippers. Voor mannen zijn bootschoenen in de mode, omdat zij goed aansluiten op de zogenaamde ‘preppy-look’ die vanuit de Verenigde Staten is komen overwaaien.

Perfecte match

In de collectie herenschoenen en damesschoenen verkoopt Aad van den Berg voornamelijk modeschoenen van populaire Italiaanse merken, zoals Giorgio 1958, D’Acquasparte en Lilian schoenen. Vrouwen kunnen kiezen uit leuke Arche schoenen. Deze instappers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ideaal te combineren met diverse zomeroutfits. De Sendra boots van de schoenenwinkel in Noordwijk en Rijswijk zijn juist erg stoer en geschikt voor alle seizoenen.

Verschillende kleuren

Op zoek naar damesschoenen van de bekende merken Mauro Teci en Tosca Blu? Kijk dan eens op de website van schoenenspecialist Aad van den Berg. Mauro Teci staat bekend om damesschoenen van hoge kwaliteit voor elk seizoen. De keuze is onder meer uit pumps, maar het Italiaanse schoenenmerk staat ook voor instappers in verschillende kleuren.

Ook voor Rapisardi slippers, Unisa schoenen en Blackstone schoenen kijkt u op de website van Aad van den Berg modeschoenen. Voor vele andere merken dames- en herenschoenen is de schoenenwinkel in Noordwijk en Rijswijk het juiste adres. Bestellen kan in de webshop via www.aadvandenberg.nl.

Deel dit artikel