Nieuwe voorjaarscollectie is binnen!

Nieuwe collectie Aad van den Berg schoenen

 

NOORDWIJK ZH - Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk aan Zee en Rijswijk zijn de schoenenwinkels waar je terecht kunt voor uw merkschoenen. In de collectie vindt u dames en heren schoenen, laarzen en tassen van top niveau.

Merken

Bij Aad van den Berg modeschoenen kunt u onder andere terecht voor de merken Lilian schoenen en Unisa maar ook voor de merken Giorgio 1958, Greve en Floris van Bommel. In de winkels en in de webshop vindt u nog veel meer topmerken, zo is er voor ieder wat wils.

Webshop
Op www.aadvandenberg.nl kunt u online uw schoenen en tassen shoppen. Lekker vanuit huis uw merken via internet bestellen zonder dat u het huis uit hoeft. Met Postnl kunt u uw bestelling binnen twee dagen thuis verwachten en direct dragen!

Actie
Op de sale afdeling van de webshop kunt u topmerken shoppen tegen vriendelijke prijsjes. Sla uw slag nu het aanbod van schoenen, pumps, laarzen, boots, tassen en riemen van de bekende top merken nog het grootst is!

Facebook
Like Aad van den Berg Modeschoenen op Facebook;http://www.facebook.com/AadvdBergShoes, en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsfeitjes en acties!

Deel dit artikel